Milyen volt az első repülésed?
az első még tetszett, mert 10 évesen izgi újdonság volt.
most 10 évvel később a gondolattól is a hideg ráz, hogy repülőre kell ülni... egy évben 2-3szor szoktam, de nagyon utálom. nem tudom megindokolni, de nekem kellemetlen.
az átszállás a legkisebb ok az aggódásra, a feliratokat kell követni, biztos megtalálod:)
az USA-ban pedig érezd jól magad és szerencsés landolást kívánok:D
Engem először nagyon meglepett a kigyorsítás felszállásnál. Aztán, amikor elemelkedett a gép, kicsit kellemetlen volt. Olyan volt, mintha kicsúszott volna a gép alólam. Aztán, amíg a felhők fölé nem emelkedtünk, addig időnként rázkódott a gép.
Először furcsa érzés lesz, de hamar megszokod. Én 18 voltam, amikor először repültem. Azóta évi kétszer-háromszor repülök, és nagyon élvezem.
Rágózást ajánlom én is (vagy cukor szopogatását), valamint, hogy a hosszú út alatt mozogj is, ne csak egy helyben ülj!
Én 14 évesen repültem elöször. Egyedül elöször 19 évesen, Dél-Amerikába. Nagyon szeretek repülni.
A tanácsokhoz még annyit, hogy ne nézd a TV-t egész út alatt, vagy vigyél szemcseppet, megfájdulhat a szemed.
Szerintem nem lehet eltévedni átszállásnál, teljesen egyértelmüen ki van írva.
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!