Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A román CFR vasúttal, hogy...

A román CFR vasúttal, hogy tudok online jegyet venni, mint diák? Ki kell tölteni egy olyan mezőt, hogy "Id elev CFR Calatori" Mit kell oda írni?

Figyelt kérdés

2024. júl. 21. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A CFR honlapján van díjszabás. Olvasd át, én csak átfutottam. A fordító elég jól lefordítja. Valami előzetes regisztráció kell hozzá, olyasmi, mint itthon a volán bérletváltó kártya. Ha jól értem a CFR and igazolást arról, hogy a szabályaik szerint jogosult vagy diák kedvezményre. Azzal meg gondolom a diákigazolvánnyal együtt lehet igénybe venni a kedvezményt. Az viszont, hogy te pl uniós országban kiállított diákkal (ha az nem román) jogosult vagy e nem derült ki számomra. Úgyhogy vagy böngészd át vagy írj nekik egy emailt. Angol nyelven minden ügyfélszolgálat kommunikál.

Azt ne vedd kp-nek hogy ugyanúgy érvényes, mint itthon.

Nálunk iskolába járás miatt sok gyereknek díjmentes. Ezt nem valószínű hogy megadja nem ott élő embernek. Inkább az a valószínű, hogy mint nálunk a 25 (régen 26) alattiaknak van ifjúsági kedvezmény. Ez gyakrabban előfordul külföldön. Ez is lehet eltérő a miénktől, hogy csak saját állampolgárainak, csak uniósak vagy épp mindenkinek adja.

2024. júl. 21. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
37%

Nálunk helyett náluk lett volna. Iskolába járáshoz díjmentes amikor suli van. (mondjuk most már a gyerekeknek nálunk is)

2024. júl. 21. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha Magyarországról mész vagy jössz vissza Elvirán is megveheted
2024. júl. 21. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
2024. júl. 21. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Azok kaphatnak kedvezményt, akik Romániában tanulnak akkreditált intézményben, és van CNP-jük, azaz román személyi számuk román személyi igazolvánnyal.
2024. júl. 21. 12:44
 6/6 A kérdező kommentje:
romániában élek, román állampolgár is vagyok
2024. júl. 21. 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!