Volt hogy elmentetek nyaralni kulfoldi tengerpartra es olyan rettento hoseg volt,hogy inkabb a klimas szobaban maradtatok?
Figyelt kérdés
júl. 15. 17:08
1/5 anonim válasza:
Nem, mivel nem vagyok agyhalott hogy nyáron menjek ilyen helyekre.
2/5 Thunderfairy válasza:
Ilyenkor bele a tengerbe. Nem fogsz nagy meleget érezni a vízbe.
3/5 A kérdező kommentje:
Egesznap nem lehet a tengerben az ember. Parton nulla arnyek… most feljottem a szallasra husolok…
júl. 15. 17:48
4/5 anonim válasza:
Nem volt ilyen, pedig voltunk már Egyiptomban is nyáron és nem volt vészes, de mi szeretjuk és bírjuk is a meleget. A napra soha nem fekszunk ki, sokat vagyunk a vízben. Ez miatt szeretem a nagy hotel rezortokat, van tobb lehetoség furdésre és szorakozásra is.
5/5 anonim válasza:
Ilyen sosem.
Pár éve januárban voltam Thaiföldön, ott a tenger is elég langyos volt akkor, nem csak a levegő volt forró. Egy napon nagyon tűzött a nap, nem esett jól a parton fetrengeni, túra sem volt aznapra beütemezve, de akkor sem a szobába húzódtunk vissza, hanem egy árnyékos bárba, kilátással a vízre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!