Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik utazási iroda a legolcs...

Melyik utazási iroda a legolcsóbb? Szeretnék külföldre utazni de eddig nem találtam egy normálisat! Tavaly az IBUSZ-al voltam de az nem valami olcsó!

Figyelt kérdés
júl. 10. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi az úticél? Csak kijutás vagy teljes ellátás programokkal?
júl. 10. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam utazási irodával utazni, de néhány ismerősöm igen. Ők azt mondják az IBUSZ nagyon jó, bőven megéri, profikkal dolgoznak. Ha valami szedett vedett társasággal mész, akkor minden kiadott fillér kidobott pénz lesz. Gyűjtsél még
júl. 10. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Na de hova és milyen útra? Nem mindegy, hogy all inclusive döglést szeretnél a görög tengerparton, szafarit Kenyában vagy magashegyi túrázást a Himalája lábánál...
júl. 10. 19:08
 4/7 A kérdező kommentje:
döglést az milyen nyelven van írva ? 🤣😅
júl. 10. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
#4 magyarul, drágám. Értette is rajtad kívül mindenki. De szívesen írok más nyelven, ha neked úgy könnyebb. 🤍 Melyiket értenéd jobban?
júl. 10. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Az a legolcsóbb, amit magadnak szervezel.

Egyébként hogy várhatod el, hogy érdemben hasznos választ adjunk, ha arra se vagy képes, hogy leírd, hogy hova szeretnél utazni, hány napra és milyen ellátással.

júl. 11. 05:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

En az African Budget Safaris ceggel voltam ketszer Afrikaban.

Megbizhato ceg, kedvezo arakkal

Del Afrikaban es Ugandaban jartam veluk.

Az oda-vissza utat neked kell megszervezned, de amint talalkozol veluk, onnantol nagyon profik.

[link]

júl. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!