Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tudom ez fura kérdés, de...

Tudom ez fura kérdés, de melyek a "legunalmasabb" országok az átlag turista számára? Tehát ahol nem lehet sok mindent csinálni. Finnország esetleg? Arról már olvastam régen, hogy unalmas. Más európai helyet, de lehet másik kontinens is akár, tudtok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 26. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Finnorszagnal keves orszag izgalmasabb. Fantasztikus hely, minden evben megyunk
2024. jún. 27. 09:12
 12/17 BeefEater ***** válasza:
83%
Szerintem ha bérelsz egy félreeső erdei házat kb bár hol az teljesíteni fogja a leírt kívánalmakat és nagyon messzire sem kell menned érte.
2024. jún. 27. 10:33
 13/17 anonim ***** válasza:
15%

Magyarország.

Egyedül Budapest az, ami labdába rúg nemzetközi szinten. Az összes többiben nulla.

Gyakorlatilag az összes környező országban szebb a táj, a várak, történelmi épületek jobb állapotban vannak, a falvak, városok szebbek.

Magyarország 70%- síkság, ahol a legnagyobb “nevezetesség” a kilenclyukú híd.

Csak az mondja azt, hogy Magyarország szép ország, aki még nem járt külföldön.

2024. jún. 27. 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:
15%

13-as!

🤣🤣🤣

2024. jún. 27. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Brunei, San Marino, Liechteinstein azért nem extrém izgalmas helyek, oké, van szép természet. Európában még Moldova, szerintem Litvánia sem kihagyhatatlan.

Vagy valami extrém kicsi óceániai állam: Nauru, Tuvalu stb. De ezek meg pont az ismeretlenségük miatt izgalmasak.

2024. jún. 29. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátom elgondolkodott dániai vagy svédországi költözésen és hívott engem. Ránéztem a térképre és az időjárásra, hát azokhoz viszonyítva nekem Magyarország inkább tökéletes. Pedig szidom azt, hogy egyre szeszélyesebb és nem működik az előrejelzés. De Dánia egy nagy sík semmi és még a svéd fővárostól is k.b. 50 k.m.-re van hegyvidék. Leginkább túrázni szeretek, de nyári strandolást is szeretek. Utóbbi mediterrán vidéken kívül sehol nem működne és le kéne mondanom róla, északon konkrétan nincs nyár.

Amúgy k.b. sajnos sehogyan nem vagyok nyelvvel és affinitásom sem volt, úgyhogy éppen elég volt erre ránéznem. :D

2024. júl. 1. 11:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet szemezgetnem. Már ki is néztem 1-2, talán 3 helyet is, ahová elmennék mondjuk 2025 év végéig.
2024. júl. 1. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!