Tudom ez fura kérdés, de melyek a "legunalmasabb" országok az átlag turista számára? Tehát ahol nem lehet sok mindent csinálni. Finnország esetleg? Arról már olvastam régen, hogy unalmas. Más európai helyet, de lehet másik kontinens is akár, tudtok?
Figyelt kérdés
jún. 26. 20:33
1/17 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mit akarsz csinálni. Luxusért ne Burundiba menj, nagy magányos esti sétákért ne Dél-Amerikába stb.
2/17 A kérdező kommentje:
A célom az lenne, hogy olyasfajta ingerszegény, nyugalmas közegben legyek, ami mentálisan-spirituálisan segítene nekem. Kevés ember, kevés programlehetőség, kivéve persze a természetjárást esetleg.
jún. 26. 20:47
3/17 anonim válasza:
#2: Az nem országfüggő, mindegyikben ki tudsz bérelni valami magányos, félre eső helyet, itthon is.
4/17 anonim válasza:
Finnországban a városok baromi unalnasak. Sokszor totál kihalt. Viszont a természet szép.
5/17 anonim válasza:
Szerintem Izland és Grönland belső területei pont ilyenek.
8/17 anonim válasza:
Moldovát akartam írni én is elsőre, de lehet hogy tényleg jó lesz neked Finnország.
De igazából ha lelépsz a nagyvárosokból, mindenhol találsz ilyen helyet. Pl Jászfényszaru.
9/17 anonim válasza:
Szerintem ha elmész osztrák vagy német hegységbe, ez is ilyen.
10/17 anonim válasza:
Dagesztán Kirgizisztán Üzbegisztán Türkmenisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!