Hogy bírjak ki 11 órás buszutat Németországba?
Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 12:57
1/10 anonim válasza:
Simán. Megállnak pihenni, ráadásul azok nem olyanok mint a bkv buszok.
2/10 anonim válasza:
aludj, el is repült 7-8 óra
szívesen
3/10 BeefEater válasza:
Menj repülővel inkább. Vagy vonattal, ott legalább rendesen fel tudsz állni.
Egyébként a szokásos: legyen nálad elég víz és kaja, vigyél valamit ami szórakoztat (könyv, film, stb), próbálj meg aludni...
4/10 anonim válasza:
Ha tudsz buszon aludni akkor nem lesz gáz. Én Milánóban voltam így, nem bolt túl nagy élvezet, mondjuk én meg is fáztam az út előtt és visszafelé már rendesen agonizáltam. Kaja, víz, film, könyv legyen nálad, plusz a szemedre valami sötétítés és kispárna.
5/10 anonim válasza:
Én mással mennék, ha megtehetem, mert buszon se aludni, se olvasni, se filmezni nem tudok. De hátha te tudsz és akkor kibírható.
6/10 anonim válasza:
Ha én kibirtam az óriási mozgasigenyemmel 17 órát a román vasuton, vagy a közvetlen Japánba menő jaraton 14 órát, akkor te is ki fogod bírni. Csak elsőre tűnik gaznak
A lényeg, hogy 2 óránként állj fel/vagy mozgasd át magad
8/10 anonim válasza:
Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor a nemzetközi buszozás nem neked való.
9/10 anonim válasza:
Ha kifogsz 1-2 torlódást, simán lehet 2-3 órával több az út, ezen nem szabad idegeskedni, ez ott normális. A határon előszeretettel szedik ki ellenőrzésre a keleti túrista buszokat. Ha esetleg Csehországon át mész, ott simán össze lehet szedni 4-5 óra késést.
10/10 anonim válasza:
Vonat nem opció?
Amúgy buszon hosszú de legalább háromszor megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!