Horvátországba Splitbe mennénk, menjünk horvátországon keresztűl ez oda vissza 120km pluszt jelent(nem autópályán)?
Figyelt kérdés
Vagy menjünk boszniának ott se autópályán.jún. 16. 18:17
1/13 anonim válasza:
Miért jelent 120 km pluszt a horvát autópálya?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem palyan mennek, se horvatban, se bosznian! Ha horvaton megyek vegig oda-vissza + 120km gps szerint
jún. 16. 18:59
3/13 anonim válasza:
Ja, hogy egyáltalán nem akarsz autópályán menni? Én nem tenném, de te tudod...
4/13 A kérdező kommentje:
Igen nem akarok.
Hát gyenge autóm van 3an mennénk 110-130között szenvedne a motor...
jún. 16. 19:01
5/13 anonim válasza:
Lehet 100-zal is menni. Viszont ha nem autópályán mentek, jóval hosszabb lesz a menetidő (és kevésbé biztonságos a kanyargós utakon), ezt is érdemes figyelembe venni.
6/13 anonim válasza:
Én nemrég voltam horvátban és a magas autopálya díjak miatt,, hasonló volt az alapelképzelésem, hogy 200-300km miaz autopálya nélkül... Hát hamar rájöttem horvátban, hogy minden centet megér a pálya. Szűk kanyargos utak, folyamat fel-le, folyamatos 60 km/h... Nagyon szar ne úgy képzeld mintha magyarban autóznál.
7/13 anonim válasza:
Azt csak te tudod mennyi időd van. Régen nem volt autópálya, ma már van választási lehetőség.
8/13 A kérdező kommentje:
Autopalyan a kapuknal kartyaval tudok fizetni?
jún. 17. 09:57
10/13 anonim válasza:
Én most voltam horvátországban, szerintem baromira megéri a falvak között menni, mert megismerni azt a tájat, nagyon is megéri, meg mi jót autóztunk.
Viszont pont, hogy gyenge autóval menj pályán inkább.
A hegyvidékre olyan emelkedők vannak, hogy bexarsz. A 120 lóerős turbó dizel autómtól gyengébbel nem vágnék neki.
Ilyen 60-70 lóerős 3 hengeres benzines fossal felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!