Valódi utazásszervező oldal? Utazásfüggő.hu?
Figyelt kérdés
Utazott velük valaki?jún. 11. 15:41
1/6 anonim válasza:
Ezek az utazásközvetítők nagy irodák utazásait árulják. Ugyanaz az adatbázis szerepel mindnél.
2/6 anonim válasza:
Nem. De miért nem szeded már össze magad és veszel egy vacak repjegyet magad és foglalsz mellé szállást??????
3/6 A kérdező kommentje:
2/2 lofefi! Köszönöm a választ. Képzeld egy ismerősömet szeretném pont lebeszélni erről az oldalról. De neki érvek kellenek. Ezért tettem ide fel a kérdést hogy lássa, a gyanúm igaz. Köszönöm tanácsod én éppen Törökországban nyaralok magamtól. ( csak a személyeskedés miatt 🤣🤣) Hidd el elmondtam, booking és társai fapados repülőtárs.....
jún. 14. 08:50
4/6 anonim válasza:
Érdekelne a válasz engem is hogy normális oldal e.
5/6 Vizi Norbert2 válasza:
Az utazásfüggő tulajdonképpen helyetted keresi ki a legolcsóbb lehetőségeket az utazáshoz. Gyanítom, valamilyen akciófigyelő szoftver van ráállítva a nagy, szállásközvetítő oldalakra/légitársaságokra. A légitársaság/szállásadó oldalaira mutató direkt linket kapsz és foglalod magadnak. Nincs átverés, mert neki az előfizetési díjon kívül semmit nem fizetsz. Mi 3 alkalommal vettük igénybe, már az első út alkalmával vastagon megtérült. 30.000.-/év/5fő. Osszad el egy 3 tagu család esetén, az első utad 10.000.-el több és van még egy év, míg jönnek az ajánlatai…
6/6 anonim válasza:
Akkor az utazómajom jobb, mert ingyen adja az infókat. Utálom hogy állandóan feldobja ennek az oldalnak az "ajánlatait", de csak privátban kérdezhetsz róla. Sejtettem, hogy ez van mögötte.
Mellesleg az utazómajom oldalán is a legolcsóbb utazás a legputribb szállást takarja, nem is azt ajánlják ők se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!