Ki mit tud a fireflies nevű utazásszervező cégről?
Tehát "egy férfi". Nem egy közeli jó barát, jószándékú rokon, hanem egy "férfi".
Őszintén: ha te egy igazán tuti üzletet szagolnál ki, amivel különösebb lemondások nélkül meg lehet gazdagodni, akkor kiket is vonnál be?
Na ugye!
Saját tapasztalatod is van?
Igen, egy olyan férfi, akivel kb. 3-4 szer találkozott. Milyen munka az olyan, ahol az elején be kell fizetni 1 millát hogy dolgozhass?? :)
Rendben. Ez a hír egy csalásról szól.
De hol van a csalás és a piramisjáték az utazásszervező részében, amikor ott csak utazásokat értékesítesz? Tényleg csak kérdezem, mert nem értek hozzá.
az ismerősömnek azt mondták, hogy ha befizet X összeget, onnantól kezdve jogosult a cég termékeit (utazási csomagokat) értékesíteni 15 évig :) Ebből jutalékot kap.
Valaki le tudná írni, hogy hol lehet itt átverés? Mert én nem vagyok képben.
Te tényleg nem érted, amit írtam? Mi motiválna mondjuk téged arra, hogy egy tuti üzletbe a közeli barátaid vagy a családod helyett vadidegen embereket vonjál be?
Persze, ha lenne valami fizikai kezdőkészlet vagy termelőeszköz, amihez befektetőkre volna szükség , ott az ilyen tőkebevonàs indokolt is lehetne, de itt szó sincs ilyesmiről.
És a lepontozást be lehet fejezni, mert a legjobb segítő szándékkal írok.
Én nem pontoztalak le :)) hasznosnak gondoltam a válaszod.
Azért kérdeztelek benneteket, hogy az ismerősöm lássa hogy igazat beszélek .. én képben vagyok :) de nem hisz nekem. Olyan ez mint egy szekta. Szóval ezért mondtam hogy tapasztalatokat várok hogy megmutassák neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!