Mire jó az ilyen nyaralás?
Szüleim soha nem jártak külföldre nyaralni, majd néhány éve, közel 50 éves korukban volt lehetőségük elmenni Egyiptomba, aztán következő évben Törökországba. Azóta ez a 2 ország váltakozik. Ezzel nem is lenne baj, csak már olyan komolyan veszik ezt az utazós dolgot, hogyha elmegyünk a párommal hozzájuk, és pl szóba jön, hogy Horvátországba szeretnénk menni, akkor egyből jön az ellenérv, hogy oda ne menjünk, mert nem olyan az ellátás, mint Törökországba. Már szinte mindig azzal van elfoglalva, hogy az all inclusive ott a legjobb, ezért ár szempontjából az éri meg.
Én az ilyen utazókat nem tudom megérteni, mert nem csak a szüleim ilyenek, hanem hallottam már mástól is, hogy az ellátás miatt mennek xy helyre, és 1 hétig ülnek a szállodában.
Ők téged nem tudnak megérteni, te meg őket.
Valószínűleg sosem fogtok megegyezni, szerencsére gondolom nincs tervben a közös nyaralás, így hagyd rájuk, hátha ők sem fognak beleszólni a ti utazásotokba, ha nem mész bele a meddő vitába. Zárd le ennyivel, hogy enni,inni sem ugyanazt szeretitek, te sem tettél megjegyzést az ő nyaralási szokásaikra, pedig te meg azzal nem értesz egyet.
(Én sem értem azokat, akik egy szállodában punnyadnak egy hétig, de ez van, nem vagyunk egyformák, más meg lehet azt nem érti, hogy én miért utaztam mondjuk Belize-be oda-vissza 3 napot, mikor Bulgária csak 1,5 óra repülővel, és ott is van tenger 🙃).
Én júliusban megyek Rómába 2 hétre és senki sem érti, miért a nyári hőségben utazok oda. Pl. azért, mert akkor kapok szabadságot, de a fő válasz erre, mert nekem így jó. ( persze lesznek onnan kirándulások és tengerpart is)
Döntsék el a szüleid, hogy ők mit szertenének, hol és hogyan érzik magukat jól.
Persze cserébe ők se szóljanak bele, hogy te hol akarsz nyaralni.
Nem kell velük foglalkozni,utszz ahová szeretnél.
Nyilván koruknál fogva biztonsági játékosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!