Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megéri kiköltözni permanens...

Megéri kiköltözni permanens tartózkodás céljából?

Figyelt kérdés
Sokszor eszembe jut és van is félretéve kezdőtőkém hogy ne haljak éhen az első héten. Vagyis semmi nem tart vissza gyakorlatban. De érdekelnének tapasztalatok, szóval akinek vannak annak nagyon megköszönöm ha leírja.

2024. jún. 4. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hova?????
2024. jún. 4. 15:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Maga a kiköltözés gondolata érdekel, nem az hogy hova.
2024. jún. 4. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a lényeg a hová - ugyanis egy teljesen elmaradott környezetbe/országba nem, egy fejlett, neked megfelelö helyre igen.

Másrészt a kezdötöke is erösen kérdéses, ami MO-on ÖSSZEG, az fejlettebb helyeken zsebpénz gyerekeknek.

2024. jún. 4. 18:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Dánia, nagyjából három millió forinttal. Szerintem abból meg lehet lenni az elején egy ideig.
2024. jún. 4. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:

meg, ezért költöztem ki de üresen nem beszélgetek róla

úgy sem fogsz kiköltözni akkor meg minek?

2024. jún. 4. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Miért pont Dánia? Sokkal drágább, mint mondjuk Németország.

A 3 milkáddal nem sokáig fogod húzni.

2024. jún. 4. 19:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk örülök hogy így megállapítottad nagyjából négy sorból hogy mennyire komolyan gondolom. Hidd el hogy nem okozna gondot, megvan a szükséges kalandvágyam. De egyelőre tapasztalatom sincsen, meg semmi információm. Nyaraltam, utaztam sokat de közel sem összehasonlítható egy költözéssel.
2024. jún. 4. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy-két hónapig esetleg elég, többre nem. Másrészt lakást ebböl nem tudsz bérelni, mert alap a két-három havi kaució is elöre, illetve igazolni kell, hogy van rendszeres jövedelmed
2024. jún. 4. 19:58
 9/12 BeefEater ***** válasza:
100%

Akkor éri meg elköltöznöd másik országba, ha a végén ott jobb életkörülményeket tudsz magadnak teremteni mint Magyarországon.

Ehhez minimum az kell, hogy tudd az ország nyelvét és legyen valami olyan tudásod, amivel az adott országban tudsz boldogulni.

Tehát amíg nem tudjuk, hogy hova (és egy kicsit rólad) nem fogunk tudni értelmes választ adni.

2024. jún. 5. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
45%
ezt a kérdést nyugodtan lehetne törölni is mert teljesen semmi értelme nincsen, nem fogok lelkizni a kiköltözésről veled xddddd
2024. jún. 5. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!