Turisztikailag szerintetek melyik a világ leggyönyörűbb videke? Olyan aminél veleményetek szerint nem letezik szebb sehol.
6
Én toscanában Lucca, cinque terre és Siena környékén ereztem ugyan ezt.
Azóta tanuljuk az olaszt. :)
6:
Nem érzed Bledet műnek, túlzottan kiépítettnek, turistacsapdának? Mert énsok helyen jártam Szlovéniában, azon Júliai-Alpokban is sok helyen, de legkevésbé Bled tetszett. Bár már a Bohinji tó is elkrvult, a hegyekben viszont vannak nagyon jó helyekm
Én is sok helyen jártam Szlovéniában, Bovectől kezdve Ljubljanaig mindenhol és egyáltalán nem gondolom Bledet turistacsapdának. Legjobban a levegője tetszik és az, hogy a tó nem túl kicsi, nem túl nagy, ideális a mérete, könnyű körbefutni, körbe sétálni, tetszik, hogy hegyi tó és hideg, lehet rajta SUP-pozni, sok benne a kacsa és szelídebbek, mint itt a Balatonnál, tetszik, hogy van rajta sziget is, és tetszik, hogy a háttérben gyönyörűek a Júliai-Alpok vonulatai.
És az is tetszik, hogy van itt egy vár.
Hogy túlzottan kiépített lenne? Mégis melyik része? Egyáltalán nem gondolom, hogy az lenne, ráadásul a tájba illeszkednek az épületek.
A legtöbb ismerősöm csak 1-2 napot töltött el itt (azt gondolom, hogy 1-2 nap alatt felületesen lehet csak megnézni), én már háromszor voltam 10-15 napokra, mert itt nagyon jól fel tudok töltődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!