Hová utaznátok el, ha lenne egy lehetőségetek, és miért oda, valamint miért nem a másik helyre?
Ausztráliáról jóval kevesebbet tudok és még nem jártam ott, ezért szívesen elmennék. Persze előtte alaposabban utána néznék, hogy mi mindent érdemes megnézni ott.
Különösen a természeti szépségekről készítenék alapos listát, de egy nagyon távoli, nagyon sok mindenben máshogyan működő világ, mint a miénk, ezért mindenképp sok látnivaló van, de persze a szokatlan veszélyeire, mint a veszélyes állatok is fel kell készülni. Az ausztráloknak valahogyan sikerül ott eléldegélni, úgyhogy nyilván nem lehetetlen.
Amerikáról eleve a médiából is sokkal többet tudok, már voltam is ott korábban és nagyon tetszett. Bármikor visszamennék akár "csak" ugyanazokat a helyeket újra felkeresni is, de nagyon sok olyan látnivaló maradt még az országban, amik miatt érdemes lenne újra visszamenni is.
De Európán belül is rengeteg olyan könnyebben és olcsóbban elérhető hely van, ahova szeretnék elmenni, ezért az USA és Ausztrália is csak hosszabb távú tervek között szerepel, nem rövid távon.
Viszont nem várni és álmodozni kell, hogy "ha lenne egy lehetőségetek", hanem tervezni és megteremteni, hogy legyen lehetőségetek. Így jutottam el korábban az USA-ba, Ázsiába és Európában is mindenhová. Így fogok ezután is eljutni mindenhova máshova.
Az nem egy tőled független "helyzet", hogy "lenne lehetőségetek", hanem a saját döntéseid következménye.
Ha akarnék, bármikor el tudnék menni Amerikába és Ausztráliába is. Jelenleg egyedül azért nem megyek egyik helyre sem, mert jelenleg nem akarok erre költeni. Költekezés helyett inkább gyűjtési fázisban vagyok és amik vannak rövid távú utazási terveim, azok is közelebb, kisebb költségvetéssel fognak megvalósulni, hogy több pénz kamatozzon jelenleg. Az ilyen nagyobb költségvetésű távolabbi utak meg jelenleg háttérbe szorulnak, amíg a pénz gyarapodik és várok a számomra megfelelő alkalomra, hogy mikorra akarok majd egy ilyen nagyobb utat beütemezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!