Hová utaznátok el, ha lenne egy lehetőségetek, és miért oda, valamint miért nem a másik helyre?
Mindkét országot nagyjából bejártam. Nekem Ausztráliáról pozitívabb élményeim voltak.
De lehet, hogy ez csak nosztalgia...
Ausztrália +
- Nagy Korallzátony (sznorkelezés)
- Cairns, Whitehaven Beach, Heart Reef stb.
- trópusi klíma (nekem Queens van a bakancslistán)
USA -
- eddig csak pár órát töltöttem New Yorkban, de annyira nem nyűgözött le, nem vágyom vissza
- Mexikót imádtam, leszámítva Cancúnban az amerikai fiatalok hőbörgését, nincsenek jó élményeim velük kapcsolatban
- amik igazán érdekelnének, azok túl messze vannak egymástól, nehéz lenne egy nekem tetsző túrát megszervezni
Mind a két helyre elmennék, mert még egyik helyen se voltam.
Ausztráliában csak a Nagy-korallzátony vonz.
Amerikából a Yellowstone Nemzeti Park, New Orleans, Florida, Disneyland, de a közép és a déli rész is érdekel, pl. Mexikó, Peru.
USA-ban már voltam, egy okádék az egész szerény véleményem szerint
Ausztráliába pedig semmi pénzért nem mennék a túlméretezett pókok és egyéb gyilkos állatok miatt.
USA soha nem vonzott valamiért. Mexikóban voltam, az gyönyörű.
Ausztrália szép nagyon, de nem vágok eret, ha nem jutok el oda. Ázsiában viszont sok helyre mennék, Japán, Indonézia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!