Hogyan tudnék a legolcsóbban eljutni Oroszországba?
Figyelt kérdés
Nem troll kérdés, és nem is mostanában akarok menni, meg tudom tegnap történt egy súlyos terrorcselekmény az országban. Viszont már régi nagy álmom egyszer eljutni oda. Nagyon szép ország, meg olyan más, és engem vonzanak a különleges dolgok.2024. márc. 23. 22:20
11/13 A kérdező kommentje:
Viszont köszönöm a válaszokat.
2024. márc. 26. 00:30
12/13 anonim válasza:
Szerintem most nem jó döntés oda menni, ha nem muszáj és nem akarod minden áron rövid távon megtenni.
Viszont, hogy ez a háborús helyzet és a vele járó drága turizmus meddig marad, azt senki nem tudja. Ahogy azt sem, hogy ha vége a háborúnak, akkor vajon mi jön, jobb vagy rosszabb lesz ennél. Bármi lehet.
13/13 anonim válasza:
Jól döntöttél hogy más utat választottál
Ebből az árból több helyre is elmész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!