Ausztria vagy Izrael?
Álláslehetőséget kaptam mindkét országból és nem tudok dönteni, hogy melyiket válasszam.
A fizetés megegyezik, ez nem szempont.
Egyik nyelvet sem beszélem csupán az angolt.
melyiket válasszam?
Izraelbe semmi pénzért nem mennék, ott gyűlölik az idegeneket, főleg a magyarokat. Hallottam már durva esetekről.
Ausztriában viszont rendesek az emberek, szép a táj, csak nem tudnak vezetni.:D
Angollal minket orszagban megelsz. Menj Izraelbe, lehet hogy tobbe nem jutnal el oda. Ausztria csak egy ugras, barmikor atmehetsz hetvegere is.
Izraelben utaljak a magyarokat? Tenyleg? Tele van magyar csidokkal. Nem a magyrokat utaljak ott, hanem a ruszkikat.
Kereskedelmi kapcsolattartói állás amit megkaptam.
Ausztria közel van, a munka 9 óra és saját magamnak kell keresni német nyelvtanulási lehetőséget.
Izrael 8 óra, nyelvtanulást ők állják .
Augusztus 2010-ben a Newsweek szerint a szintvonal ilyen formaban vannak.
Ausztria 18-ik, Izrael 22-ik. Szinte semmi kulonbseg. Menj Israelbe, jo kaland, latsz-tanulsz amit eddig meg nem. Kevesebb munkaido, fizetik a nyelv tanulast. Mint mondtam, Ausztriaba akarmikor mehetsz.
Newsweek's Quality-of-life survey of 2010
Research[25] about standards of living and quality of life by Newsweek, resulted in the "world's best countries" index, measuring: "health, education, economy, and politics". As of 15/8/2010, the highest-ranked countries are:
Finland
Switzerland
Sweden
Australia
Luxembourg
Norway
Canada
Netherlands
Japan
Denmark
United States
Germany
New Zealand
United Kingdom
South Korea
France
Ireland
Austria
Belgium
Singapore
Spain
Israel
Italy
Slovenia
Czech Republic
Greece
Portugal
Croatia
Poland
Chile
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!