Mi van ha meggondoltuk magunkat és más szállodába akarunk menni?
Sziasztok! Párommal most előszőr utazunk külföldre. Egyiptomot néztük ki. Le is foglaltuk nagy hamarjában az utazási irodában a kinézett szállodát. Viszont utólag mint kiderült sok rosszat mondanak arról a szállodáról. A kérdésem az lenne, hogy mi van ha már kifizettük a biztosítást és előre kifizettük a 30%ot ha más szállodába akarunk menni?
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudjuk, mi van a szerzödésben.
Ha lemondható, lemondod és foglalsz máshol.
Ha nem lemondható, de mégis lemondod, akkor bukod a pénzt. És foglalsz máshol.
Vagy nem mondod le és elmész.
Gondoltam valaki már járt így és azért tettem fel a kérdést🙂
Igen felkeresem majd az irodát is…csak a napokban sajnos nem lesz rá időm ezért döntöttem úgy, hogy kiírom
Nem érted, hogy senki nem fogja tudni, mert te szerzödtél?
Nekem tavaly volt befizetett nyaralásom. Elöre fizettem mindent. Viszont baleset miatt müteni kellett a térdemet, nem tudtam elmenni. Mivel teljes egészében lemondható volt, visszafizettek mindent.
De ez az én esetem.
Az, hogy a ti szállásotok milyen, csak te tudod.
Vannak szállásadók, ahol a foglalás pillanatában már akkor us ki kell fizetned a teljes árat, ha egy percen belül lemondod. És olyan is, ahol akár előző este is lemondhatod. Ilyent tettem pl. én is Szlovéniában. Elfáradtunk, és este hét körül le tudtam mondani.
A kettő között széles a skála.
Csak példa:
Érkezés előtt 30 nappal nem buksz semmit. 20 nappal a harmadát, 10 nappal előtte az egészet elveszíted.
Ha nem kellett előre fizetni semmit, akkor a lemobdáskor kell nagyon gyirsan megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!