Hol lehet ingyenesen vagy pénzért zuhanyozni Magyarországon?
Figyelt kérdés
Tavasszal/nyáron mennénk több napra/hétre sátrazni, túrázni, közben várost is felfedezni,ha útba esik olyan. Igyekeznénk a lehető legkevesebb pénzből megoldani, ezért ha lehetne, a kempingben alvást is mellőznénk. Tud valaki esetleg biztos helyről, ami az országban sok helyen elérhető?2024. jan. 31. 09:53
1/13 anonim válasza:
Nálam lehet pénzért, szerintem még számlát is tudok adni, csak nem mindig vagyok otthon.
2/13 anonim válasza:
Mondanám, hogy a kamionos pihenőhelyeken, de ezek autópályán vannak ahova nem tudsz besétálni.
Vadkempingezés része, hogy nem zuhanyzol. Választanod kell sajnos
4/13 anonim válasza:
Amikor legutóbb arra jártam (több éve) az Újpest vasútállomás aljában lévő nyilvános mosdóban lehetett zuhanyozni. Nem tudom, most lehet-e. (Újpest Városkapu metrómegálló).
5/13 anonim válasza:
Akad néhol olyan nyílvános mosdó, ahol ez lehetséges.
6/13 anonim válasza:
Fürdőkben, sportlétesítményekben, edzőtermekben nagy eséllyel van.
8/13 anonim válasza:
Hajléktalanok nappali melegedőjében többnyire lehet ingyen
9/13 anonim válasza:
Mi toparton szoktunk satorozni es akkor meg van oldva
10/13 anonim válasza:
Konditermet probald meg.
Usaban az igenyesebb hajlektalanok konditerem berletet vesznek es ott zuhanyoznak. Lenyegesen olcsobb mint a kamionis pihenohelynel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!