Létezik olyan oldal, ahol online ingyenesen elérhetőek a magyarországi egyetemeken leadott szakdolgozatok?
Sziasztok!
A mi orszgunkban létezik egy online databázis, ahol az összes egyetemista szakdolgozata fent van. Szabadon olvasható, letölthető. Szükségem lenne magyar nyelvű szakdolgozatokra, ezért érdekel a kérdés. A segítséget előre is köszönöm szépen!
Én ismerek egy nyilvánosan, bárki számára, regisztráció nélkül elérhető oldalt, ahol majdhogynem az összes végzett hallgató szakdolgozata (akinek az érdemjegye minimum 4-es lett) fel van töltve minden évben PDF formátumban. ELTE-TTK meteorológia tanszék:
Érdemes olyan szakdolgozatok közül mazsolázni amik nem túl régiek (pl. 2010 utáni, de nem is túl friss, mert pl. 2022-ből még csak kevés került feltöltésre de már 2021 előtti biztos jó). MSc diplomamunkák és BSc szakdolgozatok is letölthetők
Pont ilyenre lenne szükségem mint amit az utolsó hozzászóló is közzétett. Sajnos a témakör kicsit sem közeli.
Nekem gyógyszerészethez kapcsolódó szakdolgozatokra lenne szükségem (legyen az mikrobiológia, orvosi, gyógyszerhatstan, farmakognózia, nem számít). Ilyenre nem tud valaki egy adatbzist? Sajnos én nem találok egyszerű böngészéssel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!