Spanyolországba csak személyi igazolvánnyal utazhatok repülővel?
Figyelt kérdés
2024. jan. 14. 16:49
1/12 A kérdező kommentje:
Úgy tudom hogy igen de nem tudom hogy igaze
2024. jan. 14. 16:50
2/12 anonim válasza:
Vagy útlevéllel. ÉN, biztos, ami biztos alapon, MINDIG útlevéllel megyek.
3/12 anonim válasza:
Személyi vagy útlevél. A kettő közül teljesen mindegy melyikkel utazol.
4/12 anonim válasza:
2. vagyok. Nem értem a lepontozást. Talán az a baj, hogy előre is gondolkodom? Mert pl. szállást, autót, bármit, nem nagyon adnak jogsira.
7/12 anonim válasza:
A személyit mindenhol elfogadják, autóbérlés, szállodai becsekkolás stb. Ők is pontosan tudják, hogy EU-n belül nem kell útlevél.
9/12 anonim válasza:
EU-ban mindig útlevelet VAGY személyit kérnek. Több tucatszor utaztam már, és még sosem követeltek útlevelet.
10/12 anonim válasza:
#8 Szerintem az adhat okot a félreértésre, hogy az egyszerűség kedvéért sokszor valóban a "passportot" kérik, de ha ilyenkor a személyidet adod oda, az ugyanúgy jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!