Mi az álom úti célod?
Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 21:07
11/33 anonim válasza:
Oroszország, Brazília, Üzbegisztán, Ausztrália
13/33 anonim válasza:
Nekem talán az Antraktiszon kirándulni/túrázni. De ha igazán gazdag lennék, akkor partra szállni valahol az Antarktiszon, és onnan gyalog vagy kutyás szánnal elmenni a déli sarkra.
14/33 anonim válasza:
Kambodzsa Kína Hongkong japán Indonézia Bali új zeland Maldív-szigetek Seychelles Egyiptom húsvét szigetek antarktisz Bolívia Costa rica Utah Arizona Kanada bora bora Tahiti
És mivel beteg vagyok semmi nem jön össze ebből.... szóval maradok a kép nézegetésnél
15/33 anonim válasza:
Világ körüli út,kelet felé kezdeném.
16/33 anonim válasza:
Fjordok Norvégiában, egyiptomi piramisok, Feröer-szigetek, Izland, New York, Izrael, Új-Zéland, Japán, Marokkó és még sorolhatnám.
17/33 anonim válasza:
Az álom úticélom egy fehérhomokos pálmafás part volt, amit idén áprilisban meg is valósítottunk.
Most nem tudom, hogy mi lenne még, talán a Karib-tenger vidékei, vagy Hawaii, vagy Seychelle-szigetek, vagy Machu Picchu.
18/33 anonim válasza:
A konyha. Baromi jó csécsi szalonnát vettem reggel a piacon, meg friss, puha kenyeret, lila hagymát. Már alig várom, hogy induljak.
19/33 anonim válasza:
Costa Rica, Guatemala, Ecuador, Izland, Mongólia, Namíbia,USA, Ausztrália, Srí Lanka, Indonézia
20/33 Sanchisbox válasza:
#2 Mali? Azt ott mit szeretnél megnézni? Főleg most, hogy bepuccsoltak rendesen, s szépen beledőlnek az iszlám állam karjaiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!