Mi az álom úti célod?
Azt hiszem, hogy a top nekem Queensland, Ausztrália.
De szeretnék még Seychelle-szigetekre is menni óriásteknőst (meg persze gránitsziklákat 😀) nézni, meg például Guatemalában ellátogatni Tikalba.
Best of No 1 Alaska Fairbanks Yukon folyón exkluzív tutajos túra.
Canada Yukon territory Whitehorse és Dawson City.
Finnország Rovaniemi,Oulu.
Norvégia Thromso.
Amerikában a 66-os úton végigmenni. Gyerekkorom óta vágytam rá, már gyerekként is rengeteget olvastam róla. Egyszer kb 10-12 éve találtam egy cikket, amiben le volt írva az egész túra, pl 1. nap érkezés Chicagoba, 2. nap indulás, megnézni ezt meg ezt, szállás x helyen, 3. nap megnézni ezt meg ezt stb... azt sem tudom megmondani, hányszor olvastam el azt a cikket.
És tavaly párommal végre kijutottunk oda, 2 hét alatt végigmentünk rajta. Én pedig megkerestem ezt a régen olvasott cikket, és minden olyan helyet megnéztünk ami abban le volt írva (meg persze rengeteg mást is). Baromi jó érzés volt, életem legjobb élménye!
Azóta mégjobban beleszerettem/tünk Amerikába, idén is ott nyaraltunk, és jövőre is oda megyünk.
Egyébként Bali az a hely ami még vonz, azt egyszer szívesen megnézném.
Előző vagyok. Egy dolog még eszembe jutott. Bár ez nem tudom mennyire mondható "nyaralásnak".
Nagyon szeretek egy bizonyos sportágat, ami itthon sajnos kevésbé ismert. Mindig nézem a versenyeket az eurosporton amikor csak tudom (néha még munka közben is meg van nyitva a telefonomon az eurosport applikáció, még szerencse hogy egyedül vagyok az irodában :D ).
És természetesen a vb a kedvencem, azt a két és fél hetet ugyanugy várom minden évben mint mondjuk a karácsonyt. Ezt is már gyerekként tervezgettem, hogy milyen jó lenne egyszer kijutni a vb-re, és az egészet végignézni. Nos, ha az egészre nem is, de jövőre megyünk az első 5 napra (Angliában van). Így ezzel is egy nagyon régi vágyam teljesül majd.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!