Melyik az az ország ahol megvan minden ?
Figyelt kérdés
Melyik az az ország ahol gyakorlatilag 1 országon belül megvan minden ami vonz 1 turistát ?
Mondjuk meleg tenger, magas hegyek, szép kiránduló helyek, történelem stb.
Talán Mexikó amit kapásból tudok mondani
2023. nov. 22. 22:32
21/37 anonim válasza:
kb millio, de pl Pakisztan, elkepesztoen gyonyoru.
22/37 anonim válasza:
Európában egy sivatag van a Las Tabernas Almeria mellett. Itt forgatták az eu westernfilmeket.
25/37 anonim válasza:
Mexiko nekem pont nem tetszett pl
26/37 anonim válasza:
USA
Egyértelmű. Aki csak filmekből meg a tévéből ismeri, az egyszerűen nem érti, hogy mi miért olyan az USA-ban amilyen.
Amikor először voltam, akkor döbbentem rá, hogy amit a filmek alapján gondoltam, az semmi sem úgy van
28/37 anonim válasza:
Tudni kéne, hogy a turistának mik az igényei. Nincs olyan hely ami minden turistának tökéletes hely, vagy ország. Rengeteg ország csodálatos, és szinte minden megvan, de ha egy országot kellene mondani szerintem az az usa. Pedig nem kimondottan kedvelem. De nincs még egy olyan ország, ahol annyi látnivaló van. A természeti világa, élővilág, természet, kirándulóhelyek. Szubtrópusi részek, florida, hawai szigetek, szép tengerpartok. Sivatagok, hegyek. Építészeti csodák. Indián rezervátumok. Alaszka is gyönyörű, természetközeli és vad vidék.
29/37 anonim válasza:
Nem ertem ezt a sok USA b.uzit, mivel van tobb ott mint pl Kinaban vagy Indiaban? Semmi tortenelme, Hawain kivul semmi egzotikum.
30/37 anonim válasza:
Tök mindegy. Nem voltál ott, soha nem is fogsz oda menni, tehát egy vagy azok közül akik olyan dologról nyílvánítanak véleményt amiről fogalmuk sincs. Ez önmagában meghatározza helyedet a munkaerőpiacon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!