Mi volt a természeti legszebb hely ahol valaha úsztál? Lehet ez belföldi, vagy alig ismert tó, folyó, tenger- a lényeg hogy jól lehessen úszni benne (hullámok, hőmérséklet) és nem medence, hanem szabadvíz.. de gyönyörű
Maga a víz csodálatos, vagy inkább a környezet?
Ha a víz a lényeg (szín, tisztaság, élővilág stb.), akkor az Indiai-óceán a Maldív-szigeteknél.
Esetleg a Shark Ray Alley Belize-ben, de ott az a sok hal (rája, cápa stb.) volt hihetetlen.
Bevallom, en puhany vagyok, de Fairy Pools Skociaban.
Angliaban is vannak szamomra legszebb meses volgyekben, erdovel korulvett patakbol kis medenceve alakulo vizek. Bazi hidegek, az ido se jo, de nekem meg a matrai meg budai kirandulasokbol ismeros gyerekkori alom.
Ha magának a helynek és a környezetnek kell szépnek lennie, akkor Mexikóban a Karib-tenger Tulum partjainál, háttérben a maja romokkal. Vagy az Ik Kil cenote, de az inkább érdekes különleges.
1-es voltam.
Caritai öböl Jáván a Krakatauval szemben.
Bár a tengerszorosnál jelzik a nagy fehér cápa veszélyt, a helyiek szerint csak a vulkán környékén fordulnak elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!