Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová lenne érdemes költözni...

Hová lenne érdemes költözni Európán kívül?

Figyelt kérdés
Szép napot nektek! Kétség sem fér hozzá, hogy minél előbb el akarom hagyni ezt az országot, hogy miért abba most nem mennék bele, mert félő, hogy meg holnap ilyenkor is ezt a kérdést írnám :D.Alapvetően egy csendes, nyugodt és zárkózott típus vagyok(már-már antiszociális)így olyan helyet keresek a nagyvilágban, ami csendes, elzárt és ahol teljesen egyedül lehetek és szabad lehetek.Európán kívül gondolkozok, mivel véleményem szerint ezen a kontinensen nincs ilyen ország.Tudnátok olyan országokat, térségeket, városokat mondani, ami ráillik a fent leírtakra? Szívesen meghallgatok bármit.A pénz nem lenne akadály(mindenféle nagyképűség nélkül).Mivel szeretem a havat és a hideget így a szibériai térség nagyon vonz.Természetesen tisztában vagyok vele, hogy bárhová megyek a nyelvtudás elengedhetetlen!
2023. nov. 9. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha alapból kizárod Észak-Skandináviát, akkor te valószínűleg valami rossz fát tehettél a tűzre és félsz a kiadatástól, azért menekülnél olyan helyekre hogy akár még Oroszországba is belemennél 😂
2023. nov. 11. 19:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Bevallom igen
2023. nov. 11. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Japánba
2023. nov. 14. 09:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Marcsi, te vagy az?

2023. nov. 14. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!