Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyha elköltöznétek melyik...

Hogyha elköltöznétek melyik országba mennétek?

Figyelt kérdés

Én:

Európa: inkább itt maradnék!

Ázsia: itt többre is gondoltam, felsorolom azokat:

Dél-Korea, Szingapúr, Thaiföld, Japán.

Ausztrália, és Óceánia: Ausztrália, Új-Zéland.

Afrika: itt egyikbe sem.

Amerika: USA, Brazília, Argentína.

2023. okt. 21. 13:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
Erről a csatornáról se tájékozódj...
2023. okt. 22. 14:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Onnan tájékozódom ahol azt látom, hogy az igazságot mondják! Ennél pont nem mondják, hogy mit mondjanak meg az embereknek! Megint bocsánat, hogy eltértem a kérdés témájától!
2023. okt. 22. 14:44
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
LOL, akkor nézzed a propagandát, és rettegj!
2023. okt. 22. 14:45
 14/22 anonim válasza:
67%

Jaj, nem mindegy, hogy ki mit olvas? Jártál már Brazíliában? Tudod hogy ott milyen a helyzet? Ne provokáljatok hanem csak válaszoljatok a kérdésre...

Persze tiszteletben tartunk, ha nem költöznél oda ahova mi, de akkor te is tisztelj minket!

Köszönöm!

2023. okt. 22. 22:57
 15/22 A kérdező kommentje:
#14 nekem vagy neki írtad?
2023. okt. 23. 10:28
 16/22 anonim válasza:
Mindenkinek, de főleg nekik!
2023. okt. 23. 11:36
 17/22 anonim válasza:
75%

Európa: Olaszország (két évet éltem ott) és Skócia (már egy éve élek itt) leginkább, de Svájc, Izland, Norvégia Hollandia, Anglia és Portugália is nagyon szimpatikusak. Európa az a kontinens, ahol a legtöbbet utaztam, aminek a legtöbb országát ismerem és aminek több nyelvét is beszélem, szóval ha úgy alakulna a helyzet, el tudnám képzelni, hogy máshova költözzek. Például ha a franciám jobb lenne, több francia városban is szívesen élnék.

Ázsia: elsősorban Japán és Dél-Korea, másodsorban Thaiföld; ezek azok a helyek, ahol jártam már, így van velük személyes tapasztalatom és vannak helyi barátaim, akik segítenének beilleszkedni berendezkedni és nyelvet tanulni. Az előbbi kettő több lehetőséget kínál a tanulmányaimat és a munkámat illetően, míg utóbbiban a jelenlegi megtakarításom többet érne.

Ausztrália, és Óceánia: Ausztrália, mert azt ismerem a legjobban és onnan vannak barátaim, akik szintén tudnak segíteni.

Afrika: Egyiptom, mert gyerekkorom óta az egyik kedvenc helyem, életem egyik legizgalmasabb kéthónapját éltem meg ott, és vannak kint barátaim, akik tudnának segíteni (visszatérő tényező :D). A korábbi

Észak-Amerika: egyáltalán nem vonzanak az államok, nincs az a pénz, hogy ott éljek, de ha muszáj lenne választanom, akkor valószínűleg Oregon államba mennék. Gyönyörű tájai vannak, illetve itt és a környező államokban él a legtöbb őslakos, akiknek a kultúrái gyerekkorom óta lenyűgöznek.

Dél-Amerika: nincs sok tapasztalatom a kontinenssel, egyedül Nepálban voltam, az egy nagyon jó tapasztalat volt, de egy viszonylag szegényebb országról van szó, ahol esélyesen nem tudnék elhelyezkedni. Argentína, Chile és Peru tűnnek még szimpatikusabbnak, alapvetően a kultúráik miatt.

Antarktisz: ha lehetne se élnék ott, de egyszer szívesen ellátogatnék oda.

25/N

2023. okt. 23. 16:11
 18/22 anonim válasza:
100%

Ha találnék egy jó állást akkor talán Szaúd-Arábiába a szent városok közelébe. De erre nyilván esélyem sincs.

Jordánia, Marokkó, Algéria is érdekes lehet, ha meg lenne ott az egzisztenciám.

2023. okt. 23. 16:12
 19/22 anonim ***** válasza:
63%

17-es!

Dél-Amerikában mit értettél Nepál alatt? 😀

2023. okt. 23. 16:21
 20/22 anonim ***** válasza:
68%
Nepál nekem is tetszett főleg Dél-Amerikában😲😱.
2023. okt. 23. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!