Utaznátok ezek után így Izraelbe?
Figyelt kérdés
A mai reggeli hírek után nem tudom mit tegyek. Október 13-án repülnék 4 napra Izraelbe nyaralásra...2023. okt. 7. 13:57
2/20 anonim válasza:
Nem, bukjam el a jegyet a szállás árait és az nyaralás illúziot mintsem ott dekkoljak káoszban kilőjenek stb, addig lehet némi változas de válságövezetekbe terror veszélyes putrikba bem mennék akkor sem vastagon fizetnének.
3/20 anonim válasza:
Én azt sem hiszem el, hogy az egy létező ország.
4/20 anonim válasza:
Ha már megvan a repjegy és fizetve a szállás, akkor várnék pár napot, hogyan alakulnak a dolgok, és az alapján döntenék. Illetve az sem mindegy, az ország melyik részére utazol. Eilat pl biztonságosnak számít.
5/20 anonim válasza:
Nem bántásból, de ki és miért akarna nyaralni, a világ egy háborús zónájában?
6/20 anonim válasza:
A wizz törölte izraeli járatait.
7/20 anonim válasza:
Tegnap este teljes nyugalommal utaztam volna el, ma meg eszem ágába sem jutna.
8/20 anonim válasza:
Persze. West Bank meg Gáza környékét kerüljétek de kb ennyi. Izrael így is egy biztonságos ország. Mi is voltunk többször is rakétázás idején de semmit nem lehetett belőle észrevenni.
9/20 anonim válasza:
Most már tudod , miért nem válaszolsz ?
10/20 anonim válasza:
Hany forumon tetted mar fel ezt a kerdest ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!