Több napos túrákon, városlátogatásokon mennyire jellemző hogy lebetegszel?
Figyelt kérdés
Akár náthára egyébre is gondolok, amikor hidegebb időben megyünk akkor vagy mindenki egészséges még, vagy 1-2 kicsit beteg van, aztán vagy hideg van a szállás vagy más miatt egyre többen betegszünk le az utazás végére.2023. okt. 2. 17:02
11/13 anonim válasza:
Nem jellemző. Általában utazáskor visz az adrenalin, max utána betegszem le amikor már hazaértem, de ilyenből is csak néhány alkalom volt.
12/13 anonim válasza:
1-szer voltam eddig beteg.
Tavaly előtt októberben voltunk Nápolyban. Rohadt hideg volt a szobában, nem volt fütés, és az első 3 napban melegvíz sem...
Ott egy kicsit megfáztam, de vettünk kint ilyen neo citrán szerűségű forróital port, és pár napon belül helyrejöttem.
13/13 Kései Sirató válasza:
Ha megelőzni szeretnél egy ilyen betegséget, erősítsd fel jól az immunrendszered! Ne legyen vitaminhiányod, legyél edzett, mozogj sokat, táplálkozz rendesen és ezzel lecsökkented ezt a veszélyt, mert ha össze is találkozol valamivel, a szervezeted sokkal könnyebben leküzdi. Nekem ez a módszerem és mindig bejött. Ha b beteg is vagyok, sokkal gyorsabban leküzdöm, de folyamatosan figyelek az immunitásomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!