Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szoktatok autót bérelni...

Szoktatok autót bérelni utazások során? Mennyire éri meg?

Figyelt kérdés
Az a nagy dilemmám, hogy bár 3 éve van jogsim, nagyon kevés a rutinom, nem nagyon vezetek, akkor is csak autómatát. Ugyanakkor nagyon sok országban nem tudsz meglenni autó nélkül. Van aki mégis megoldja kocsibérlés nélkül az utazásokat? Alapból ugye ott a stresszfaktor is, hogy mi van ha balesetetek lesz, ha karcolódik az autó stb.

2023. szept. 5. 13:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Én oket hasznalom evek ota es elegedett vagyok veluk (3 euro).

[link]

Az AXA viszont 10-szer dragabb, napi 31 euro! Nevetseges.

2023. szept. 5. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

AXA

[link]

2023. szept. 5. 22:56
 13/18 anonim ***** válasza:
20%

Én béreltem Skóciában, mikor a Felföldet be akartam járni. Az autó nélkül nemigen lehetséges, mert ritkán lakott.

De nekem amikor először béreltem, nem 3 éves, hanem 15 éves volt a jogsim.

3 éves jogsival kifejezetten lebeszélnélek róla. Te még zöldfülű vezető vagy.

Az egy külön extra, hogy Skóciában (mint a Brit-szigetek minden részén) bal oldali közlekedés van, tehát azt is meg kellett szokni (+ a seb.váltás is bal kézzel történik). Meg azok a kanyargós és keskeny hegyi utak... Az átlaghülye magyar autós hamar kiszelektálódott volna a szakadékokba. :-)))

2023. szept. 5. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

#13 max annyi van, hogy fiatal vagy friss jogsis berlo eseten dragabb egy kicsit a berleti dij.

Nekem sem volt meg 3 eves a jogsim, amikor eloszor autot bereltem. En Irorszagban tanultam meg vezetni, de nem okozott problemat, hogy a kontinensen vezessek (leszamitva az elso par percet, amikor az ajtoba utkozott a kezem, amikor valtani akartam, de hamar meg szokja az ember)

2023. szept. 5. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Szoktam szinte mindig. Jah sok helyen nem.olcsó meg nem.mindig egyszerű megbízható céget találni de sokkal kényelmesebb meg olyan helyekre is eljutsz ahová tömegközlekedéssel nem.
2023. szept. 6. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:
#11 Sajnos ez csak ír lakosoknak jó :-(
2023. szept. 6. 12:52
 17/18 anonim ***** válasza:

ezeket nem ismerem, de lehet naluk kotni magyarorszagrol is

[link]

2023. szept. 6. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:

ezeknel is lehet kotni (ezeket sem ismerem)

[link]

2023. szept. 6. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!