Szoktatok autót bérelni utazások során? Mennyire éri meg?
Én oket hasznalom evek ota es elegedett vagyok veluk (3 euro).
Az AXA viszont 10-szer dragabb, napi 31 euro! Nevetseges.
Én béreltem Skóciában, mikor a Felföldet be akartam járni. Az autó nélkül nemigen lehetséges, mert ritkán lakott.
De nekem amikor először béreltem, nem 3 éves, hanem 15 éves volt a jogsim.
3 éves jogsival kifejezetten lebeszélnélek róla. Te még zöldfülű vezető vagy.
Az egy külön extra, hogy Skóciában (mint a Brit-szigetek minden részén) bal oldali közlekedés van, tehát azt is meg kellett szokni (+ a seb.váltás is bal kézzel történik). Meg azok a kanyargós és keskeny hegyi utak... Az átlaghülye magyar autós hamar kiszelektálódott volna a szakadékokba. :-)))
#13 max annyi van, hogy fiatal vagy friss jogsis berlo eseten dragabb egy kicsit a berleti dij.
Nekem sem volt meg 3 eves a jogsim, amikor eloszor autot bereltem. En Irorszagban tanultam meg vezetni, de nem okozott problemat, hogy a kontinensen vezessek (leszamitva az elso par percet, amikor az ajtoba utkozott a kezem, amikor valtani akartam, de hamar meg szokja az ember)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!