Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 1 millió ft elég egy hónapra...

1 millió ft elég egy hónapra Londonba?

Figyelt kérdés

Gondoltam öszegyűjtök 1 milliót és kimegyek londonba, és arra az esetre kell ennyi, ha nem találok állást 1 hónapon belül.

Nem vagyok túl költekezős, mindenben mindig a legolcsobbat választom itthon, de a főzés helyett pékségekbe és gyors éttermekbe járok, ami ugye elveszi a pénzt.

Meg ha lenne is állásom kint, akkor is csak kávézoba vagy ismerős által takarítani mennék el dolgozni. Más nem nagyon szimpatikus nekem, hiába kereshetnék többet.

2023. szept. 3. 14:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy Brexit óta nem nagyon lehet csak úgy kimenni takarítgatni?
2023. szept. 3. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Turistaként nem vállalhatsz munkát, csak vízummal, azt meg csak speciális munkakörökben kaphatsz. Takarításra nem.
2023. szept. 3. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

ez egy havi lakbérre se lesz elég kaucióval 😅😅😅

te se gondoltad komolyan szerintem

2023. szept. 3. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azert szivnak a britek, mert kenytelenek voltak megszavazni a Brexitet a keleti EU-s invazio miatt. Nemcsak dolgozni jottek, szultek, segelyt, mindent muszaj volt adni.

Nem kellesz.

2023. szept. 3. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért éppen Londonban (Angliában) akarsz dolgozni?
2023. szept. 3. 19:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Valahogy csak kimennek az emberek 🙄
2023. szept. 3. 20:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A kepzett munkaero kap vizumot (apolonok, orvosok stb)

Takaritani nem mehetsz mar legalisan

2023. szept. 3. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nem mennek, mentek
2023. szept. 3. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem hamar hazavágnak onnan. És biztos nem mennék Angliába. Mondjuk soha nem is voltam....
2023. szept. 4. 08:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet most is menni, van egy pontrendszer, ami végzettség, nyelvtudás és hasonlók alapján pontozza a bevándorlókat, plusz már eleve kell, hogy legyen olyan állásod, amivel az adott szakmában eléred az ottani átlagfizetést. Ha ezzel elég pontot szerzel és kifizeted a vízumigénylés kb. 1300 fontos díját, plusz ezen felül van még kb. 1400 fontnyi megtakarításod, akkor van lehetőséged megkapni a vízumot. És akkor még ezen felül ugye élni is, mert az 1400 font az nagyon szűkösen elég kb. az első havi lakhatásra, megélhetésre (ha másokkal együtt bérelsz egy szobát és nagyon szerényen étkezel). Tehát egymillió forintból te nem fogsz tudni kimenni se, már eleve ahhoz is több kell, nemhogy megélni. Mi a párommal most intézzük, úgy, hogy mindkettőnknek olyan végzettsége van, ami rajta van a hiányszakmák listáján, a párom két diplomája ráadásul az egyszerűsített eljárási listán. És így kell kb. 5-6 millió forint a kiköltözéshez. Jó, mi nem társbérletbe megyünk, de ha úgy mennénk, akkor is kellene fejenként legalább (!) 2 millió. Hiányszakmákkal. Anélkül esélytelen. Menj inkább valami uniós országba, oda nem kell vízum, szabad munkaerő-áramlás van. Pl. Hollandiába, vagy valami hasonló helyre, ahol az angollal elboldogulsz.
2023. szept. 4. 12:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!