Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Olcsóbban jössz ki ha sátras...

Olcsóbban jössz ki ha sátras kempinget választod lakókocsi bérlés helyett küldödön? Milyen hűtőket lehet venni, ami egy normál kombiba is befér? Tetőboxban érdemes a sátrat vinni?

Figyelt kérdés

Horvát és Olasz kempingekbe járunk a gyerekkel. Telepített lakókocsiban szállunk meg.

Sokat gondoltunk rá, hogy lehetne saját kocsink, de a keretből inkább sátor jönne ki. Arra gondoltunk veszünk egy nagyobb, fullosabb sátrat, és talán olcsóbban ki is jönne a nyaralás, ezáltal több napot tudnánk maradni az adott helyen. Akik jártasak ezekben tőlük kérdezném, ha össze lehet hasonlítani, olcsóbb a parcella és a személyek számával beszámitva a sátoros nyaralás?

2023. aug. 29. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Itt meg lehet nézni egy igényesebb kemping árait országonként is. A sátorhelytől a mindenféle bungalóig.

[link]

2023. aug. 31. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem igaz, amit leírsz.

Tavaly Hallstatton voltam, Ausztria legszebb helyén (a google szerint a legszebb), és fillérekbe került a sátorhely. Ezenkívül van normális, kulturált vizesblokk, étkező, konyha, amelyben 2 nagy méretű hűtőszekrény van (bőven befért a hűtést igénylő kajánk, mert kevesen voltunk sátorral, a többség lakóautóval jött). És maga a kemping nagyon jó helyen van.

De voltam Arcoban is Olaszországban, ahol hasonlókat tapasztaltam.

2023. aug. 31. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

12

Egyszerűen nem igaz, amit leírsz.

Egyszerűen hülye vagy.

2023. aug. 31. 19:25
 14/15 Kései Sirató ***** válasza:

Ha magad viszed a sátrat , az a legolcsóbb üdülési lehetőség.

Ilyenkor fizetsz sátorhelyet, és áramot, és az autóra és a személyekre.

A lakóautók részére drágább a hely is, de a lakóautó bérlése szintén az egekben van.

Én nagyon sokoldalú vagyok, rengeteget utazok, ez az életem, mindenféle kategóriájú helyen megszállok, nem akarok lemaradni semmiről.

Egy 3*-os szálloda mindenhol drágább, mint egy sátorhely, a tengerparton is, a hegyekben is, Európában mindenhol. Lakóautóval drága, azzal drágább is, mint egy hotel.

2023. szept. 1. 08:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ, nagyon jófejek vagytok. ☺️☺️
2023. szept. 10. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!