Csak én utálok magyarokkal utazni, magyarokkal találkozni külföldön?
Lehet túl általános a kérdés, de nekem herótom van attól, ha valaki egy hétre harminc-negyven kg-nyi cuccal megy el utazni, proli mód viselkedik, úgy van külföldön, hogy semmit nem tud angolul, majd az idvez megoldja.
Sokszor találkozom ilyen jellegű magyarokkal, vagy a vidéki bunkókkal, akik külföldön is csak beülnek a kocsmába berúgni.
A magyar a világ egyik leg suttyób, aberrált és megvezethető népség...
Én európai vagyok
12!
Még szerencse, hogy európai vagy, így megbocsátható, ha nem tudsz magyarul ragozni :)
Tudok ragozni, viszont amikor az embert feldühítik, akkor a helyesírás az utolsó dolog, amire figyelmet fordít :)
Egyébként pedig a ragozás helyessége mitől függ? Attól, hogy a "magyar tudományos akadémia" meg a mittudom én milyen "nyelvészek" mit határoznak meg? Mióta világ a világ, minden nyelv folyamatosan változik, tehát ami helyesírás volt 600 éve, az ma lehet hogy nem az. Véleményem szerint teljesen mindegy ki hogy ír, mert nincs helyes és helytelen mód, csupán egy meghatározás, amit az állam szab meg. :)
11: te mar most sem vagy krém, ezzel a domináló megnyilvánulással. Magadra vetted a kritikát, ami szted nem is neked szólt és rögtön vissza is kell vágnod, tehát alja vagy. A reakciód elmondja.
Sztem inkább egy "ózdi panel" szerű hely a te élettered, nem a külföld. Persze Craiova is külföld, ott jól éreznéd magad.
Én azt nem gondolom, hogy csak azért, mert valaki nem tud angolul akkor ő ne is menjen külföldre lol, ez mekkora f-sz elgondolás, már bocsánat.
Illetve Szíve joga annyi cuccot vinni, amennyit akar.
Én a magyarokban külföldön vagy a reptéren azt nem szeretem, hogy akárhol vannak, arról mindenki tud, harsányak, modortalanok, üvöltöznek, hangoskodnak, udvariatlanok, nem tudnak viselkedni, vagy mindig részegek, vagy mindig elégedetlenek.
Nyilván nem mindenki, de ahol sok magyar megfordul, ott nyilván sok van az ilyenből is.
Nekem olyan sok negatív tapasztalatom volt, reptéren lerészegedő magyarokkal, harácsoló, ki, ha én nem haknizásokkal a hotelben, üzletekben, állandó ivással, egymással nem tudnak normálisan beszélni, megy a b-zmegelés, repkednek a lóf-szok, és ha mindez nincs, akkor van a folytonos nyavalygás, hoy éppen mi nem jó, ahelyett, hogy élvezné az üdülést.
Kb. annyira nem bírom őket külföldön, mint bárhol máshol az angol turistákat :D
Nem, teljesen érthető, hogy ha külföldre mész, nem akarsz az átlag magyar prolival találkozni, aki még felöltözni sem tud rendesen, nem beszélve a viselkedésről.
Külföldön járva én se vagyok kíváncsi az átlag arrogáns, löttyedt, bunkóférfitmajmoló irodista nővel, vagy a nagyszájú mindenhez értő férfihoz.
Viszont én a nyelvtudás kapcsán abszolút egyetértek a kérdezővel. Évente elmentem szüleimmel buszos utazásra Olaszországba, Ausztriába stb. És bizony sokszor kínos volt, ahogy osztrák vagy olasz pincérlány angolul szólt hozzájuk, és nem tudtak válaszolni max, mutogatva. Nem értem, miért ekkora gond ebbe az országban a nyelvtudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!