Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért baj a Booking-nál, ha a...

Miért baj a Booking-nál, ha a foglaláskor nincs fedezet a számlámon?

Figyelt kérdés
Foglaltam jövő hét végére szállást úgy, hogy majd a szállásadónál fizetek. Visszaigazolták tegnap, majd ma jött egy mail, hogy a szállásadó reklamált, mert megadott kártya mögött nincs fedezet. Csütörtökön kapok fizetést, de készpénzzel tudnék fizetni a szállásadónál...
2023. aug. 27. 10:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10%

Nincs joga senkinek utánanézni. Ha bankkártyával is lehet fizetni, két eset lehet:

- helyben fizetés. Ilyenkor egy jelentéktelen összeggel megpróbálják megterhelni. Ha sikeres, létezik a számla. Ga nem sikeres, akkor kamu vagy téves a megadott adat.

Előre kell fizetni: ebben az edetben zárólják az összeget.

2023. aug. 27. 13:13
 12/31 anonim ***** válasza:
19%
Hogy a csudában sikerült kinullázni egy helytálló feleletet?
2023. aug. 27. 17:42
 13/31 anonim ***** válasza:
35%
12: a szokásos magyar jóindulattal
2023. aug. 27. 20:11
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
Ha a 11-es feleletre gondoltok, akkor az pont nem helytálló...
2023. aug. 27. 21:01
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nincs fedezet a számládon, mert mondjuk 0Ft az egyenleg, akkor a szokásos 1 dollár/euró/font bepróbálkozás sem fog sikerülni és ha én lennék a hotel, bizony gyanakodnék. Mondjuk én elsősorban az USA-ba járok, de ott azért ha valakinek nincs több hitelkártyája és azokon valamekkora felhasználható hitelkeret, akkor úgy néznek rád, hogy maga honnan jött, a Marsról?
2023. aug. 27. 23:07
 16/31 A kérdező kommentje:
Most derült ki, hogy nemcsak zárolták, hanem konkréten le is vonták a teljes összeget. Ez így oké?
2023. aug. 28. 09:09
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem oké, le nem vonhatják.

Biztos, hogy levonták?

Mert én is azt hittem, szóvá is tettem érkezéskor, hogy akkor nem fizetek, hisz levonták, aztán valahogy csak sikerült kiderítenem netbankon, hogy csak zárolták.

Ha egyértelműen "levonás"-ként szerepel, akkor nyugodtan verd ki a balhét, de tényleg győződj meg róla, mert nekem is ciki volt :)

2023. aug. 28. 09:18
 18/31 anonim ***** válasza:
33%
Ilyen a booking, de a negatív tényeket róluk lepontozzák, akik a bookingnál érdekeltek.
2023. aug. 28. 09:22
 19/31 A kérdező kommentje:
Ezt levonták és csak 3 nap múlva indulunk.
2023. aug. 28. 09:31
 20/31 A kérdező kommentje:
Én ott már nem fogok fizetni. Megmutatom neki a mai tranzakciót mobilon. Egyébként így mínuszba is csúszott ez a számla... :(
2023. aug. 28. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!