Évente átlagosan hányszor utaztok?
Figyelt kérdés
Beleszámít az 1 napos városnézés, illetve a 2 hetes tengerparti nyaralás is.2023. aug. 20. 13:35
1/10 anonim válasza:
Ha az egy napos kirándulások is beleszámítanak, akkor rengetegszer.
2/10 anonim válasza:
Ha csak heti 1-el számoljuk, akkor 52 alkalom minimum van egynapos városnézésből. Sajnos a 2 hetes tengerparti nyaralás már évek óta várat magára. Hosszúhétvégére is max évente 1-2-szer szoktunk menni.
5/10 anonim válasza:
3-4, ami külföld. Belföldön főleg munka miatt utazom, azt nem számolom bele.
6/10 anonim válasza:
Az elmult 6-8 evben gyakorlatilag egy szinuszgorbe irodott le a kirandulasainkkal. Felvaltva nehany evben szinte sehol nem voltunk, mas evekben pedig tavasztol keso oszig nagyon sok vasarnapi kiruccanas valahova (1-3 oras korzetben) + egy nagyobb kirandulas (7-10 nap) es egy kissebb (2-4 nap).
7/10 anonim válasza:
Vírus előtt sokszor
Vírus óta nulla
8/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden hétvégén 1x, néha 2x
9/10 anonim válasza:
1 napos kiruccanásokra nem szoktam elutazni, általában 3-10 nap közötti időtartamra szervezek. Évi 8-10 út az átlag, ebből 1-2 belföldön. Néha kevesebb, de hosszabb utakat szervezek, néha több rövidebbet. Idén extra jó évem van, mert még csak augusztus van és már 10 helyen voltam, de sajnos ezt nem tudom minden évben megcsinálni.
Az 1 napos túrákat a környékemen belül nem számolom utazásnak, igyekszem legalább havonta 2x menni valahová túrázni.
10/10 anonim válasza:
Nem nagyon, az is belföld, de ezen szeretnék változtatni. Idén három alkalommal mentem / megyek (jövőhét a 3.) nyaralni, ez hatalmas előrelépés, általában csak egy hetet szoktam a családdal, de eljutottam odáig, hogy elkezdtem magamnak szervezni a többit. 2016 ban volt az egyedüli alkalom, amikor a határon túl nyaraltam, de jövőre az is cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!