Évente átlagosan mennyi pénzt költötök el utazásokra?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 16:41
1/18 anonim válasza:
Egyedül szoktam utazni. 2-300 ezer Ft.
2/18 anonim válasza:
Most, hogy már oltás kell. 0 Ft-ot. Juhéjj!
3/18 anonim válasza:
Covid előtt átlag évi 150-200 ezer, ha csak a szállást+közlekedést számolom.
4/18 anonim válasza:
na jöttek a covid-droidok lepontozni
5/18 anonim válasza:
Nagyon változó. Van hogy 2-3 millió, van, hogy 200-300 ezer. Pár évente megyünk nagyobb utakra, van hogy egy évre sikerül összehozni, meg van amikor csak kétszer leruccanunk az Adriára.
6/18 anonim válasza:
Ketten kb 1,5 millio, mindig Europan kivul.
7/18 anonim válasza:
Évente átlag 500.000 körül, de van, hogy mellette spórolok egy hosszabb-nagyobb útra. Ebben van, hogy kb. háromhetente megyek egy hosszúhétvégére hátizsákosan, de lehet hogy hosszabb útra (2-3 hét) megyek és akkor azért feljebbmehet az ár, de ez desztinációfüggő. Ja meg persze a meló, hogy tudok elszabadulni.
8/18 anonim válasza:
Évente 1 - 2 millió. Ketten megyünk.
9/18 anonim válasza:
Most nem azért, de mit kell lepontozni azon is, aki keveset, meg azon is, aki sokat?
10/18 A kérdező kommentje:
Na azt nem tudom. Én tavaly 100ért nyaraltam 3 napot horvátországban :D
2022. márc. 15. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!