Szerintetek van szép település Baranya vármegyében?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem a gyakori kérdéseken hogy Mohács, Szigetvár illetve Siklós közül melyik a legszebb, erre valaki azt írta hogy: ˇˇUgyan az előbb valamelyik balfék töröltette a válaszomat, de akkor is el kell mondani, hogy mindhárom hely putri eruópai mércével. Csak az országhatáron kell átmenned, hogy élhető, rendes, hangulatos városokat találjˇˇ (ez csak részlet)2023. aug. 1. 20:29
11/12 A kérdező kommentje:
Én pécsi vagyok
2023. aug. 4. 09:56
12/12 anonim válasza:
Zengővárkony, Hosszúhetény, Mecsek teljes egészében szép. Sok kilátó, források. ( mikor a szárazság miatt nem száradnak ki ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!