Lakcim valtozas, kulfoldon elo, de magyar lakcimmel?
Figyelt kérdés
Szulonel maradtam bejelentve azutan hogy kikoltoztem kulfoldre. Most szulo elkoltozik, de nincs Meg neki se lakcim. (a lakas uj epitesu nincs Meg befejezve, nincs Meg hazszam.) parom o Szulojenel van bejelentve, de nem szivesen jelentkeznek oda.
Kerdes:most inteznek uj utlevelet, s ahhoz kell a lakcim kartya. Az utlevelet kerem parom cimere, az nem gond. De bejelentkezni oda, mar mas kerdes.bonyolult miert nem akarom. Gond lenne e ha nem valtoztatnam Meg a lakcimet. Meg ugyintezes alatt all annak a lakasnak az eladasa. Jovore at tudok jelentkezni a szulohoz.
2023. júl. 25. 07:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem két külön dolog az hogy mi van a lakcímkártyádon és hogy hova kéred kipostázni. Persze annak a valakinek aki helyetted átveszi, gondolom meghatalmazással kell rendelkeznie tőled.
2/2 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy pont nemrég variálták meg, és jelenleg bárhova bejelentkezhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!