Van útitársatok vagy egyedül utaztok inkább?
Figyelt kérdés
egy 23 eves lany vagyok aki szeretne vilagot jarni de nincs kivel.. az tervben van es mar egy ideje gondolkozok azon, hogy egyszer ki kene probalnom milyen egyedul utazni, de ez szerintem csak egyszeri alkalom lenne, csak hogy ezt is kipipalhassam. elegge introvertalt szemelyiseg vagyok amugy.. es nehezen is baratkozom szoval ezert is eleg meredek ez az egesz helyzet.. de ha valaki mellett sikerul elengednem magam akkor tudok bolondos is lenni:) nagyon orulnek ha talalnek egy hasonlo helyzetben levo emberket, aki ugyanugy menne es jarna a vilagot valakivel.2023. júl. 24. 13:00
2/4 anonim válasza:
Én is szívesen utaznék, ha lenne partnerem hozzá. Külföldi és belföldi egy- vagy párnapos utak, wellness, bármire nyitott vagyok.
F
3/4 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem beleirni hogy egy lanynak jobban orulnek aki 20-30 eves.:)
2023. júl. 24. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!