Mi volt eddig a legborzasztóbb utazási élményed?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 10:31
21/23 anonim válasza:
Egyiptom
Kairobol az éjszakai vonattal mentem Alexandriaba, de a hotel nem hálókocsiban foglalt, hanem sima ülőkocsi
Visszaúton már halófülkében foglaltak, de baleset miatt fél napig álltunk. Majd visszamentünk az induló állomásra
Végül repülővel mentünk vissza Kairóba
22/23 anonim válasza:
Igazán rossz, ami elrontotta volna a nyaralást, vagy megbántam volna, hogy elmentem, szerencsére még sosem volt, remélem nem is lesz.
Inkább kellemetlenségek voltak, amikre visszagondolva már csak nevetek, pl. Mexikóban az egyik szálláson kicsit rázott (!!!) a zuhanyzó, Cancúnban drogot akartak ránktukmálni és még nemet mondani is alig mertünk stb. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!