Kevesebb vagyok en attol, hogy en csak a Balatonon nyaralok?
Figyelt kérdés
Valoban kevesebb lennek en attol, hogy en a Balatonon nyaralok, masok meg Tolora jarnak vagy Torok riveraa, vagy Spanyolorszagba, Franciaorszag..stb...stb?
Szamit ez egyaltalan?
Anyagilag nincsenek elorebb, tolem.
Nekem is futna kulfoldi nyaralasra, de inkabb a Balatont valasztom.
2023. júl. 13. 11:02
1/16 anonim válasza:
Balaton dragabb mint mashol a tengerpart
2/16 anonim válasza:
Én meg sehol se nyaralok, ettől mégsem vagyok kevesebb másoknál, de több sem.
3/16 anonim válasza:
Nem vagy se több, se kevesebb, de nem biztos, hogy jobban jársz.
4/16 anonim válasza:
De ezeket nem azok talaljak ki, akik mashova mennek, hanem akik azokat nezik frusztaltan.
5/16 anonim válasza:
Nem vagy kevesebb, csak nem értem, mi vonz bárkit a Balatonra.
6/16 anonim válasza:
Kevesebb???? Több vagy! A fidesz felvásárolta az egész balatont és az össze környéki szállodát meg kajáldát! Mások azért mennek Torok riveraa, vagy Spanyolorszagba, Franciaorszagba mert az olcsóbb mint a Balaton! Ha a balatonon nyaralsz akkor igen jómódú fideszes családban élsz az biztos! A Balatonon egy műanyag 9.900frotintos napozóágy a tűző napon ahová ember nem feküdne 50 ezer óránként! Egy pohár felvizezett kóla 1000 forint! Te a felső tízezerhez tartozol ha a Balatonon nyaralsz!
7/16 anonim válasza:
Én Balaton mellett születtem. Sok környékbeli a 89 óta nem tud kimenni egyszer se. Nincsenek munkahelyek. Aki 15km-nel messzebb lakott az szinte egész életében nem tudott elmenni.
8/16 anonim válasza:
Ezek a jellegű kérdések...Az egész attól függ, mennyi pénzed van nyaralni. Ha csak kempingre meg helyi közértre futja, mindenhol csóró vagy. Másfél milliót meg el lehet költeni a Balatonon is, meg Balin is. Csak úgy jelzem, hogy Olaszország is balatoni árakon van, ha az éttermeket nézzük. Egy rendes főétel 20-25 euró. Egy alap tészta 14-15 euró. 1 gombóc fagyi 2 euró, egy korsó sör 6 euró, a koktélok 7-8 euronal kezdődnek.
9/16 anonim válasza:
Mi azért nem megyünk a balcsira mert amibe ott egy hét kerül abból két hetet nyaralunk tengerpartnàl. Te nem vagy ettől kevesebb bár abból a pénzből sokkal szebb helyekre el lehet jutni. De nrm vagyunk egyformák szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!