Manapság már nem merjük otthagyni. Valaki kint marad. Régen simán kint hagytunk bármit.
De mostanában még az ócska strandpapucsot is ellopják.
2017. jún. 6. 20:02
2/14 anonim válasza:
Nekünk közel van a nyaralónk a vízhez úgyhogy általában cask papucsot meg törölközőt viszünk. Ha még is viszünk pénzt vagy mobilt akkor valaki kinnt marad. Általában mindig van jelentkező aki nem szereti a vizet vagy nincs strandolós kedvében.
2017. jún. 6. 20:26
3/14 anonim válasza:
Nagyon nem viszek magammal értéket, letakarom és bízok benne, hogy nem lopják el.
2017. jún. 6. 20:29
4/14 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel ketten mennénk és úgy nem buli hogy én úszok vagy ő és csak váltjuk egymást hogy ki őrzi a pénzt, telefont, slusszkulcsot :D
2017. jún. 6. 20:30
5/14 anonim válasza:
Mi ha kocsival vagyunk a telot bent hagyjuk. Keves penz van nalunk.
2017. jún. 6. 20:31
6/14 anonim válasza:
Nekem 2 éve a pénztárcámat lopták el, azóta mindig marad kint valaki a cuccainknál mert sajnos sosem lehet tudni mi tűnik el. A barátnőmnek 5 éve a táskáját lopták el abba voltak a civil ruhái, a telefonja, iratai egyedül a pénze volt egy kis vízálló nyakba akasztós kapszulába és a lakáskulcsa, és ő szó szerint úgy ahogy volt a vízbe fürdőruhástól ment haza mert még a törölközője is eltűnt. A környéken ahol lecuccolt ott voltak aki láttak egy férfit aki elvit valami táskát, de azt hitték a saját cuccait viszi mert a barátnőm férfi hátitáskával ment le és a férfi is csak fürdőnadrágban volt meg egy sapkában és szemüvegben. A barátnőm jelentette a dolgot mert közelben voltak rendőrök, de semmit nem ért el vele, egyedül a telefonja került elő összetaposva egy szemetesbe amit egy ismerőse talált meg pár nappal később. A telefont elkezdték bemérni IMEI alapján le is tiltatta a barátnőm, de mindene odaveszett, telefonszámok, képek, egyéb adatok. iratai nem kerültek elő, mindent csináltathatott újra ami nem kevés pénzébe került. Azóta semmit nem hagyunk őrizetlenül és maximum azt visszük le amit nagyon muszáj mert oké hogy itt lakunk a parttól pár kilométerre de sosem lehet tudni.
2017. jún. 6. 20:33
7/14 anonim válasza:
Ha nagyobb tarsasaggal megyunk, akkor az egyik fele mindig kint marad, ha egyedul vagyok, akkor a penzt+kulcsot viszem magammal vizallo penztarcaban, egyeb ertekeket meg eldugom a taska legaljara es minilakatot teszek a cipzarra. Persze ez aztan megallitani nem fog senkit, de legalabb huzza az idejet, ha valaki elkezd ott babralni, feszegetni, kotoraszni, az azert eleg feltuno lehet. Ha kocsival vagyok, akkor pedig minden komoly erteket bezarok a csomagtartoba.
2017. jún. 6. 20:42
8/14 anonim válasza:
A kisebb, nyugodtabb strandokon nem nagyon lopnak. Meg a fizetősökben sem. Mi kevés értéket viszünk magunkkal és ott hagyjuk. Egyszer évekkel ezelőtt a siófoki szabadstrandon loptak pénzt, azóta oda nem megyünk, máshol simán otthagytuk. Fél szemünk rajta, ha sokan vagyunk, valaki általában kinn marad.
2017. jún. 6. 20:51
9/14 anonim válasza:
Lehet kapni vízálló mobiltokot amiben elfér a pénz meg kisebb érték.
Én ezt használtam a tengerparton, és semmi baja nem lett sem a mobilomnak, sem a pénznek.
2017. jún. 6. 22:04
10/14 anonim válasza:
Amit lehet, a kocsiban/szálláson hagyunk, ha van megőrző akkor használjuk. Iratokat nem viszünk magunkkal, csak kevés pénzt, és telót ha épp szükséges, meg persze a slussz/szobakulcsot. Azokat bepakoljuk a nagy és nehéz táska legaljára, valami gusztustalanabb gyerekruhába tekerve, a táskát meg letakarjuk egy törülközővel. Remélem ezt egy tolvaj se olvassa :p.
A kedvenc strandunkon általában kevesen vannak, a parttól pár méterre lehet parkolni, szóval ott szinte csomagmegőrzőnek lehet használni a kocsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!