Van olyan, aki gyerekkorában nem nagyon ment nyaralni a családjával?
Figyelt kérdés
Szeptemberben leszek második éves gimis.
Eddig 3x voltam nyaralni, egyszer a Balatonon, és kétszer Hajdúszoboszlón.
Azóta sajnos szinte egyik nyáron sem nagyon járunk sehova, esetleg a közeli strandra, de tavaly még az sem volt nyitva, (most június közepén kinyitott) szóval nagyon rossz nyaram volt.
Idén is csak kétszer voltam strandon, és a barátnőimmel találkozgattam, de valahogy mégis úgy érzem, hogy már évek óta unalmasan telnek a nyári szünetek, kevés helyre tudunk eljutni, és ez így nagyon rosszul esik, amikor látom, hogy az ismerőseim más országban vannak éppen.
Jövőre talán megpróbálunk elmenni valahova, de ha már nagykorú, vagy felnőtt leszek, nem lesznek ugyanolyanok a nyaralások, mint amikor gyerek az ember.
2023. júl. 7. 18:58
1/9 A kérdező kommentje:
Jav.: voltunk nyaralni*
2023. júl. 7. 18:58
2/9 anonim válasza:
Soha nem voltunk nyaralni, egyszer sem. Nem azért, mert szegények voltunk, csak valahogy...nem.
3/9 anonim válasza:
Sosem mentünk sehova. 1-2x a helyi tóra mentünk ki. Mi elég rossz anyagi helyzetben voltunk, de nem is volt a szüleimnek rá igénye.
4/9 anonim válasza:
Egyszer voltunk Balatonnál meg pár céges kiránduláson. De felnőttként bepótoltam, most már annyit utazok, amennyi jólesik.
5/9 anonim válasza:
ezt még bepótolhatod, felnőttként is szuper dolog utazni.
7/9 A kérdező kommentje:
Huh de jó...akkor nem vagyok ezzel egyedül! 😄
2023. júl. 8. 07:00
8/9 anonim válasza:
4 vagyok és még annyit hozzátennék, hogy a saját gyerekemet kicsi kora óta visszük mindenfele. A legtöbb nyaralásra nem is emlékszik, vagy összemosódnak. 15 éves korától viszont olyan helyekre hordom, ami neki fontos, az ő érdeklődésének felel meg és ez jelenti számára az igazi élményt.
9/9 anonim válasza:
En mindig el akartam menni valahova mar ilyen 13-14 evesen is, de mindig masra kellett a penz, szoval nem voltunk. 19 evesen utaztam eloszor Olaszorszagba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!