Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért roppanhatott össze a...

Miért roppanhatott össze a Titan tengeralattjáró?

Figyelt kérdés
Ugye ismeretes, hogy nem rég egy Titanic expedició közben a nyomás miatt összeroppant a tengeralattjáró. Olvastam, hogy milliárdokat költöttek rá. Mégis mi lehetett a hiba? Mások (Pl. James Cameron is) számtalanszor jártak már lent, mégsem volt soha semmi gond. Ha ez egy milliárdokat érő tengeralattjáró, akkor miért nem tudták rendesen megcsinálni? Mert hát csak azzal lehetett a probléma.

2023. jún. 30. 00:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Drága kérdező, amikor utazási kérdésként adsz elő egy alapvetően műszaki kérdést, és amikor kikéred magadnak a ner patkányok nyilvános nevetségessé tételét, akkor magadról állitasz ki szegénységi bizonyitványt.

Egyébként ha egy nap okosodni akarsz, akkor ajánlom a hidrosztatikai nyomás megértését. Ha pedig becsületes polgárrá szeretnél válni, akkor a ner mindennapi szapulását.

2023. jún. 30. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

33 korábbi útja volt a szerkezetnek, milyen hibáról meg mulasztásról beszéltek? Itt a válasz a kérdésre:

[link]

2023. jún. 30. 23:21
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves 11-es, engedd meg, hogy mit szapuljak és mit nem. Az, hogy itt éled ki magad nem az én szegénységi bizonyítványom. Nem vagyok kíváncsi a további véleményedre. Menj politizálni, ahol ezt szeretik.

2023. júl. 1. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!