Egyéb lehetőség ha a repules kizarva?
Nagyon-nagyon félek a repulestol ìgy nem merek felulni a repulore, de nagyon szeretnenk nyaralni menni a parommal.
Tudnatok olyan orszagot mondani ahol van tengerpart es vonattal vagy hajoval el lehet utazni Magyararorszagrol?
(Horvatorszagot es Torokorszagot tudom)
10-es, lehet, hogy nem nekem címezted a kirohanásodat és igazából semmi közöd sincs hozzá, de én pl. nem a lezuhanástól vagy balesettől félek. Mikor magukat okosnak gondoló ismerőseim azt hiszik hogy humorosak, és benyögik, hogy egy gép sem maradt fent, akkor inkább nem is mondok semmit.
Ostoba hisztinek nevezni pánikbetegséget meg egyszerű érzelmi sötétség. Örülj, hogy nincs ilyen rokonod, ismerősöd és te sem küzdesz ezzel. Legyél hálás. Tudod, mi ezt úgy éljük meg, hogy nincs az az út, ami megérne, hogy végigpánikoljam. Viszont keresünk olyan helyeket, amit meg tudunk oldani másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!