Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egyéb lehetőség ha a repules...

Egyéb lehetőség ha a repules kizarva?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon félek a repulestol ìgy nem merek felulni a repulore, de nagyon szeretnenk nyaralni menni a parommal.

Tudnatok olyan orszagot mondani ahol van tengerpart es vonattal vagy hajoval el lehet utazni Magyararorszagrol?

(Horvatorszagot es Torokorszagot tudom)

2023. jún. 16. 11:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
10-es minek kellene mindenkinek repülni? Ha nem akar, hát nem akar. Mindenki tudja, hogy repülőgépek nem szoktak fennmaradni.
2023. jún. 17. 18:44
 12/13 A kérdező kommentje:
Gondolom 10es valoszolo neked is van vmi felelmed, na amikor arrol beszelsz akkor az is egy ostoba hiszti :)
2023. jún. 17. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

10-es, lehet, hogy nem nekem címezted a kirohanásodat és igazából semmi közöd sincs hozzá, de én pl. nem a lezuhanástól vagy balesettől félek. Mikor magukat okosnak gondoló ismerőseim azt hiszik hogy humorosak, és benyögik, hogy egy gép sem maradt fent, akkor inkább nem is mondok semmit.

Ostoba hisztinek nevezni pánikbetegséget meg egyszerű érzelmi sötétség. Örülj, hogy nincs ilyen rokonod, ismerősöd és te sem küzdesz ezzel. Legyél hálás. Tudod, mi ezt úgy éljük meg, hogy nincs az az út, ami megérne, hogy végigpánikoljam. Viszont keresünk olyan helyeket, amit meg tudunk oldani másképp.

2023. jún. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!