Egyéb lehetőség ha a repules kizarva?
Nagyon-nagyon félek a repulestol ìgy nem merek felulni a repulore, de nagyon szeretnenk nyaralni menni a parommal.
Tudnatok olyan orszagot mondani ahol van tengerpart es vonattal vagy hajoval el lehet utazni Magyararorszagrol?
(Horvatorszagot es Torokorszagot tudom)
Bécsi átszállással Olaszországba is tudtok menni, a vonat megáll Firenzében, Bolognában, Rómában. Aztán helyi csatlakozással mehettek tengerpartra.
Franciaországba át kell szánni Stuttgartban vagy Münchenben, szóval vonat helyett jobban jártok pl. Marseille-el, oda megy Flixbus és így rövidebb az idő.
Flixbus nem olyan drága és egyébként is jó választás: teljesség igénye nélkül megy Budapestről: Marseille, Nizza, Burgasz, Lisszabon, Porto.
"Nagyon-nagyon félek a repulestol "
Ugye tudod, hogy a vonat vagy hajóbalesetre ezerszer nagyobb az esély?
Tériszonyom van, ìgy csak a földön érzem magam biztonságban. Ha a hajó sullyed ott a mentocsonak..viszont ha a repulo zuhan akkor te még eletben vagy es at kell elned azt a borzalmat, hogy mindenki orditozik, kozben zuhan a gep..aah borzaszto..inkabb elkerulom.
Busz az viszont kizarva:/ vagy vonat vagy hajo.
Én se ülök repülőre.
Voltam már Franciaországban, Olaszországban, Szlovéniában, Horvátországban, ami (meleg) tengerpart. Mondjuk én kocsival voltam, úgy azért könnyebb, mint tömegközlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!