Hogyha 7-től 10-ig van a svédasztalos reggeli, hánykor mész oda?
Gyakorlati tapasztalat, hogy ez kizárólag a helytől függ meg attól, hogy van- e ott magyar ill. kelet-európai csoport!!
Voltam már olyan szállodában ahol amikor lementünk reggelizni olyan volt a svédasztal, mintha tankkal mentek volna át rajta.
Amikor kiporciózták minden asztalhoz a zsemléket, akkor a nyitásra időzítő magyarok az összeset összeszedték maguknak, megtömték felvágottal és elrejtették a szatyraikba, hogy majd jó lesz ebédre.
Ezért van már sok helyen a tábla, hogy tilos szatyorral bemenni az étterembe, ill tilos ételt kivinni.
Sajnos a magyar ember próbál spórolni a kaján is és próbálja leenni az utazás árát a szállodában.
Mi 8 óra fele szoktunk lemenni. A barátaimmal inkább felkelünk reggel, és délután 2-3 fele nyomatunk egy taktikai pihenést. 8 órakor általában még bőven tudunk a helyek közül választani, 8:15 és 8:30 között azért már tényleg többen szoktak lenni. Mi csak azért szoktuk meg így, mert akkor nem megy el az egész délelőtt, hanem 9-re, 9:15-re már fürödhetünk.
Csak egy személyes megjegyzés: ettől a titkos szendvicset csinálunk és betömjük a táskába ettől rosszul vagyok én is. Olyat már láttam, hogy család volt és anyuka kérdezte a pincért, hogy eltehet-e egy barackot a gyereknek. A pincér meg hozott egy kis dobozban összevágva. Ebben úgy nem látom a hibát. De a szendvicsgyártás, meg a "becsempésszük az Origo gyömbért meg a Freeway kólát" öcsééém...Azóta inkább rászánjuk a pénzt és válaszunk drágább, de felnőttbarát és szolgáltatásaiban is egyel jobb szállodást. Ott már nem tapasztaltunk ilyesmit.
Amilyen nézést kapsz, meg választékot; többé nem teszitek tik.
Sztem későn inkább egy kinti brunch helyet érdemes keresni és nem a garasoskodással tölteni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!