Az napra lehet szállást foglalni ha van szabad szoba a szállodában?
Figyelt kérdés
Illetve ha online foglalok szállást akkor kártyával kell már utalni a pénz vagy amikor személyesen be megyek akkor kb-ba is lehet fizetni?2023. máj. 11. 13:50
1/12 anonim válasza:
Lehet aznapra foglalni. Bookingon szoktam olyat is látni budapesti 4 csillagos szállodáknál, hogy akcióba adják a ki nem adott szobáikat 1 éjszakára.
2/12 A kérdező kommentje:
1es és már a szobát mikor foglalom akkor kártyával már fizetnem is kell? Vagy személyesen is lehet? Bocsánat a hülye kérdésért de nem foglaltam még soha online
2023. máj. 11. 14:26
3/12 anonim válasza:
Foglaláskor a szoba ára mellett van infó. Pl szép kártyával helyszínen is lehet. De van olyan hogy kártya adatokat kér és rögtön le is veszi a pénzt.
4/12 A kérdező kommentje:
És ha foglalásnál nem fogadja el a kártyámat akkor alapból le se tudom foglalni?
2023. máj. 11. 14:53
5/12 anonim válasza:
Legtöbb esetben elég helyszínen fizetni. Miért nem nézel meg egy foglalást? Én a szállás.hu oldalon szoktam, a booking rendszeresen drágább.
6/12 anonim válasza:
Na, rákerestem neked egy mai egy fő Baja. Feldobott néhányat és írja mellette, hogy nincs előre fizetés, szép kártyával is lehet, stb...
7/12 A kérdező kommentje:
A helyszínen lehet kártyával is fizetni?
2023. máj. 11. 15:09
8/12 anonim válasza:
nem vagy valami életképes ha nem tudsz utánanézni hogyan is működik egy szoba kivétele.
Inkább kérj meg valakit menjen veled akinek ez nem haladja meg a képességeit.
9/12 anonim válasza:
Változó, hogy lehet-e a helyszínen kártyával fizetni. Mondjuk egy eldugott hegyi menedékházban nem valószínű, egy négycsillagos városi hotel esetében meg az.
10/12 Kései Sirató válasza:
Aznapra érdemesebb a hotelt felhívni és telefonon foglalni. Belföldre nekem eddig mindig sikerült. Külföldre előre szoktam foglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!