Milyen országokban jártatok eddig és milyen országokba szeretnétek eljutni?
Eddig csak Angliában voltam.
Ide szeretnék eljutni:
- Szlovénia( szerelmes vagyok az országba, és közel is van)
- Olaszország, itt nem Roma az úticél, hanem inkább valami tengerparti kisváros.
- Grönland( erre az országra már nagyon régóta kívancsi vagyok) alapjáraton nem bírom a hideget, de nyáron nagyon szívesen elmennék.
Egyenlőre ez a három a toplistás nekem.
Én az elmúlt években elkezdtem majdnem minden pénzemet az utazásokra félre tenni.
Ahol eddig voltam:
Egyiptom, Amerika, Anglia, Olaszország, Szlovákia, Franciaország és románia.
Ahova akarok menni:
Törökországon belül Cappadocia, Japán és Izland.
Eddig voltam: szomszédos országok mind, kivéve Ukrajna (Kárpátaljára egyébként elmennék, ha nem lenne ez a mostani helyzet), Lengyelország, Csehország, Bosznia-Hercegovina, Németország (Bayern), Olaszország, Vatikán, Franciaország, Monaco és Anglia
Mennék: Izrael, Norvégia és esetleg USA és Oroszország. Ezeken kívül inkább visszamennék egy csomó helyre, ahol már voltam, illetve jobban megismerném ezeket az országokat, mert pl. Németországnak és Franciaországnak csak egész kis részén voltam még.
Ahol eddig voltam : Magyarország, Szlovákia, Ausztria, Franciaország, Monaco, Spanyolország, Ciprus, Egyesült Arab Emírségek, Svájc, Görögország, Horvátország, Olaszország, Vatikán, Lengyelország, Törökország, Németország, Csehország, Észtország, Finnország, Lettország, Románia, Szerbia, Észak-Macedónia, Egyiptom, illetve jövőhéten megyek Marokkóba.
Ahová nagyon szeretnék: Dél-Afrika, Namíbia, USA, Izland, Japán, Izrael
Eddig voltam: Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Románia, Szerbia, Ausztria, Németország, Franciaország, Olaszország, USA
Elmennék: Belarusz, balti államok, Oroszország, Grúzia, Örményország, Kazahsztán, Üzbegisztán, Törökország, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, és ahol voltam ott is van néhány hely amit még megnéznék
Eddig: Ausztria, Csehország, Horvátország, Montenegró, Németország, Szlovénia
Bakancslista: Bosznia-Hercegovina, Spanyolország (idén megyek), Olaszország, Görögország, Észak-Macedónia, Albánia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!