Az atlag magyarok szoktak utazni? Van eleg penzuk ra?
Figyelt kérdés
Nem magyarorszagon elek, nekem fizetett nyaralas / utazas van 1x egy evben.2023. ápr. 25. 14:49
1/30 anonim válasza:
En soha nem utaztam még, Magyarorszagon kivul nem voltam, de hát 300.000 Ft-bol nem telik ilyenekre.
2/30 anonim válasza:
Szerintem nem, max 10 evben egyszer, ha annyit félre lehet rakni. én eddig csak Romaniában voltam, el sem tudom képzelni milyen érzés lehet elmenni egy szép helyre...
3/30 anonim válasza:
Kb az aktuális minimálbér másfél-kétszeresét kerestem az elmúlt 20 évben, ez idő alatt 4x voltam külföldön (Írország, Skócia, Ausztria és Csehország), illetve olyan 5 alkalommal országon belül pár napra vagy egy hétre. Ez olyan kétévente egyszeri alkalom.
4/30 anonim válasza:
Én 2 évben egyszer megyek valahova, legutóbb Olaszországban voltam, nem tudom én mennyire vagyok átlag magyar, de szerintem szoktak utazni, lehet csak 2-3 évente de szoktak.
5/30 anonim válasza:
Teljesen függ élethelyzettől. Egy kétkeresős, gyermektelen pár mediánbérből is meg tud oldani 1-1 nem túl drága utat, ugyanez 3 gyerekkel már elég necces. Sokkal többen és többet utazik az átlag magyar, mint mondjuk 20 eve.
6/30 anonim válasza:
Régebben minden évben legalább 2x6-9 napot voltam európai országokban, ezen felül 3-4 napos belföldi utam is volt 7-8.
Egy ideje ez 1-2 külföldi útra csökkent, az is csak 3 napos. Hogy mióta van így, nem írom le.
A jövedelmem átlagos volt, most már alatti. Azonos munkakörben.
7/30 anonim válasza:
Most nem voltam még 2023-ban, mert a telefonom drága volt (iPhone 14 Pro). Lehet 2023-ban inkább csak gyűjteni fogom a pénzem egy Amerikai útra.
8/30 anonim válasza:
A 6-oshoz csatlakoznék, mondjuk nálam bővült a család , ellentétben a reálbéremmel :)
9/30 anonim válasza:
6. vagyok. Azért azt hozzátenném, hogy nem felső kategóriás szállások stb. voltak ezek, hanem kerékpáros túrák, többnyire panziókban. Korzika, Ausztria, Csehország, Szlovákia.
10/30 anonim válasza:
Évente kétszer volt hosszabb utazásunk régebenn, ősszel a mediterrán régióba, télen meg közrl/távol-kelet meg Közép-Amerikameg emellett 4-5 városnézős hosszúhétvége. Az utóbbi években meg évi egy utazás maradt ebből mert egyre nehezebb a helyzet. Ezért is fogunk május végén kitelepülni Németországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!